Pentru ea

# creatii #moda toamna #toamna #moda

Toamna incepe in forta cu noi lansari de moda! Ce se poarta sezonul acesta si ce designeri impresioneaza cu creatiile lor

Toamna incepe in forta pentru pasionatii de moda. Designerii se intrec in colectii care impresioneaza o lume intreaga. Nici Tommy Hilfiger nu se lasa mai prejos si anunta un nou eveniment de moda in care va prezenta noile colectii pentru aceasta toamne.

Tommy Hilfiger, anunta evenimentul de moda TommyNow “See Now, Buy Now” Toamna 2019 ce prezinta colectia TommyXZendaya, realizata de celebrul creator in colaborare cu ambasadorea de brand la nivel global, Zendaya. Spectacolul continua celebrarea incluziunii, diversitatii si emanciparii pe care designer-ul american si actrita le-au adus in show-ul de moda TommyNow din Paris, pentru Primavara 2019.

Dupa spectacole in Asia si Europa, TommyNow se intoarce in New York pentru prima data de la premiera platformei in acelasi oras in Toamna lui 2016. Evenimentul de moda Toamna 2019 va avea loc Duminica, 8 Septembrie, ora 8:30 PM EST la Apollo Theater (ora 3:30 AM – ora Romaniei).

Legendarul Apollo Theater din Harlem a gazduit unii dintre cei mai cunoscuti artisti, inclusiv Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Patti LaBelle si The Supremes. Evenimentul va fi completat de un twist cinematic in stilul Harlem al anilor ’70, aducand simtul increzator, estetic al actritei Zendaya si spiritul optimist catre spectatorii de la fata locului, dar si virtual in intreaga lume.

"Simtim ca inchidem cercul aducand evenimentul de moda TommyNow “See Now, Buy Now” inapoi in New York, dupa un turneu mondial”, a afirmat Tommy Hilfiger. ,,Suntem mandri sa punem in scena un spectacol care este de fiecare data unic fata de ceea ce a vazut industria noastra si dialogul important pe care il sustine. Am fost incantat imediat ce am aflat sugestia facuta de Zendaya de a aduce TommyNow in Harlem, intrucat continuam sa celebram diversitatea si incluziunea in centrul colaborarii noastre si in ADN-ul brand-ului”.

Premiera in cadrul spectacolului va fi colectia colaborativa TommyXZendaya Toamna 2019, ce redefineste curentul power dressing. Piesele adaptate ale colectiei sarbatoresc stilul indraznet si plin de forta al actritei Zendaya, infuzat cu un twist modern, reprezentativ pentru Tommy Hilfiger. Consumatorii din peste 70 de tari vor putea achizitiona tinutele chiar din momentul in care acestea ajung pe podium, prin intermediul unui ecosistem de medii de cumparare.

TommyNow continua sa functioneze ca un incubator pentru inovatie, aducand activari unice care inspira audienta de la eveniment si din intreaga lume. in acest sezon, Tommy Hilfiger introduce o experienta VR online de cumparare care elimina necesitatea utilizarii castilor. Bazandu-se pe tendinta de crestere a experientei de cumparaturi prin tehnologia VR, este pentru prima data in industrie cand o astfel de experienta VR bazata pe sistemul web este introdusa la o asemenea scara. Functia VR este disponibila via tommy.com desktop si mobile si ofera publicului din intreaga lume un acces fara precedent la spectacolul TommyNow de la Apollo. Utilizatorii pot vizita un magazin pop-up virtual, pot naviga printre produsele de pe rafturile din culise si pot cumpara tinutele prezentate de modele. Etichetele de cumparaturi afisate pe fiecare produs redirectioneaza catre cumpararea produselor in propriul mediu de e-commerce. In ziua evenimentului, camere de 360o amplasate in locatiile imaginilor VR, in Apollo Theater, vor transmite fluxuri live pentru experienta. Acestea vor oferi o fereastra in timp real in lumea TommyNow pe parcursul serii din diverse unghiuri inclusiv covorul rosu, culisele si primele randuri. Experienta VR va fi lansata pe 8 septembrie la 8:30 pm EST / 9 septembrie la 2:30 a.m. CEST.

Ca parte a angajamentului lui Tommy Hilfiger de a crea experiente de vanzare cu amanuntul interesante pentru a atrage si a ajunge la urmatoarea generatie de consumatori, un autobuz dedicat experientei TommyXZendaya va fi situat in fata Apollo Theater in ziua spectacolului. Colectia colaborativa pentru Toamna 2019 va fi disponibila pentru achizitionare exclusiv incepand cu data debutului sau la nivel global in aceeasi seara, in timp ce activari atractive vor aduce invitatii in lumea TommyXZendaya. in saptamana urmatoare, autobuzul va ajunge intr-un punct central din New York pentru ca publicul sa poata descoperi si achizitiona tinutele de podium. Design-ul autobuzului celebreaza inspiratia colectiei de sezon, interiorul si exteriorul acestuia prezentand tonuri calde de rosu burgund, logo-ul monograma "TZH" si printuri inspirate de modelul pielii de sarpe.

Tommy Hilfiger are o istorie indelungata in sustinerea eforturilor filantropice care incurajeaza comunitatile sanatoase si ii sustin pe tineri in drumul lor spre succes. In acest sezon, Tommy Hilfiger este unul dintre sponsorii corporate oficiali ai Apollo, precum si al unui centru de pregatire pentru artisti din Harlem, Mama Foundation for the Arts al lui Vy Higginsen. Suma stransa din vanzarea tricourilor TommyXApolloXZendaya, realizate exclusiv pentru acest eveniment si vandute in cadrul acestuia, va fi donata catre Apollo. Acelasi produs va fi disponibil spre cumparare si in autobuzul experiential TommyXZendaya, fondurile adunate fiind directionate catre Mama Foundation. Talente muzicale, membri ai Mama Foundation, vor urca pe scena la evenimentul de moda. Nichelle Gainer, istoric de cultura si autor al Vintage Black Glamour, va prezenta continutul tunelului captivant din cadrul Apollo care va conduce invitatii perioadele muzicale emblematice ale Harlemului.

Spectacolul #TommyNow va putea fi urmarit pe conturile de Instagram, Twitter si Facebook ale brand-ului, iar prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

Colectia TommyXZendaya Toamna 2019 va fi disponibila in magazinele selectionate din Romania incepand cu data de 7 octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare