Pentru ea

#rochii frumoase #sfarsit de iarna #rochii #rochii de seara

Cele mai frumoase 5 rochii de seara pentru sfarsitul de iarna!

Iarna aceasta se pare ca nu ne-a incantat cu zapada prea multe zile si nici cu temperaturi foarte scazute. De aceea, nici garderoba nu a avut prea mult de suferit. Insa, exista o parte a garderobei pe care cu siguranta v-ar placea sa o completati cu orice ocazie: cea a rochiilor de seara.

Stim cat sunt de frumoase unele rochii de seara, asa ca ne-am gandit sa va recomandam cinci modele superbe, ideale pentru sfarsitul acesta de iarna. Desi mai sunt cateva saptamani de iarna, speram sa treaca repede si sa ne bucuram de primavara superba si sa avem motiv sa reinnoim garderoba. In cele ce urmeaza, o sa va prezentam cinci rochii de seara de la InPuff, pe care speram sa le indragiti din prima!

Rochiile cu peplum nu se vor demoda niciodata. Acestea au marele avantaj de a ascunde abdomenul si de a modela silueta. De aceea, va recomandam Rochia de Ocazie Eleganta Rosie, care arata spectaculos. Nu trebuie sa va faceti griji ca nu o sa aratati superb in ea, deoarece este croita astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de silueta. Are o lungime midi, manecile sunt realizate din tulle brodat, acelasi care este aplicat si pe bust, pentru un plus de eleganta. Iar culoarea este spectaculoasa, ideala pentru un eveniment special de seara.

Trebuie sa recunoastem ca avem o slabiciune pentru manecile evazate si pentru rochiile cu broderii ce se aseamana cu broderiile traditional romanesti. De aceea, va prezentam Rochia de seara neagra din tul cu broderie in zona manecilor si la baza. Este o rochie ce se potriveste oricarei siluete, datorita croiului lejer. Are o dublura din satin si suntem siguri ca o sa va placa modelul brodat atat pe maneci, dar si la baza rochiei. Este superba si se potriveste la o multime de evenimente.

Probabil ati observat si voi ca in ultimii ani, au revenit in atentia noastra rochiile sclipitoare. Noua ne plac foarte mult, indiferent daca este vorba despre rochii acoperite cu paiete sau de rochii cu fir irizant. De aceea, vrem sa va recomandam Rochia de seara din crep plisat cu fir irizant. Datorita culorilor ei, putem spune ca este irezistibila si cu siguranta va atrage toate privirile. Este o rochie cambrata, cu un decolteu in V la spate si cu un croi lejer, ce se va potrivi multor siluete.

Cand vine vorba despre rochii de seara pentru iarna, una dintre cele mai apreciate culori este verdele crud. Asa ca va prezentam Rochia de seara verde din bistrech accesorizata cu broderie neagra. La baza, este o rochie cu o croiala dreapta, insa cambrata in talie, ceea ce ii confera un plus de eleganta. Manecile acesteia sunt usor evazate si este o rochie fara sistem de inchidere. Noua ne place mult si broderia neagra aflata pe partea din fata a rochiei.

Si ultima, dar nu cea din urma, Rochia de seara rosie cu maneci din tul brodat cu model. Rosul este o culoare ce se potriveste perfect evenimentelor de seara, asa ca nu puteam sa nu va recomandam si aceasta rochie. Se remarca prin manecile deosebite, evazate, realizate din tulle brodat cu stelute. Rochia are un croi cambrat, ce pune in evidenta talia.

Speram ca v-au placut aceste rochii si ca veti alege macar una dintre ele pentru viitoarele evenimente la care sunteti invitate.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/UB4C2LHDW40

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare