Pentru ea

#rochii office #tinute office #stil feminin #rochii

5 rochii office ideale pentru acest inceput de an!

Un nou an, tendinte noi in moda. De cate ori nu vi s-a intamplat sa urmariti noile colectii ale magazinelor de haine preferate pentru a va alege cateva piese vestimentare in tendinte? In ceea ce priveste imbracamintea casual, lucrurile sunt mai simple: puteti gasi blugi, fuste, bluze si tricouri in orice magazin, la preturi foarte bune. Insa, daca va doriti imbracaminte office, in special rochii, va trebui sa va adresati magazinelor de specialitate.

In acest caz, cel mai simplu este sa cumparati rochii office dintr-un magazin online. Astfel, veti avea acces la mult mai multe produse decat ati fi gasit intr-un magazin clasic si veti economisi timp si chiar si bani (in cele mai multe cazuri, preturile din magazinele online sunt mult mai scazute). Iar daca nu stiti ce fel de rochii office sa alegeti pentru acest inceput de an, avem cateva propuneri pentru voi!

Prima recomandare este Rochia cafenie din jerse cu blanita maro. Ideala pentru sezonul rece, datorita materialelor din care este confectionata, rochia poate fi purtata cu succes chiar si daca urmeaza sa participati la o sedinta importanta. Manecile si decolteul sunt accesorizate cu blanita maro si cu o broderie deosebita, inspirata din modelele traditionale romanesti. Este o rochie ce poate fi purtata atat la pantofi, dar si la cizme si va garantam ca o sa va simtiti perfect purtand-o!

Carourile au fost apreciate dintotdeauna, asa ca nu puteam sa nu va prezentam Rochia bleumarin in carouri fine. Cu siguranta o sa apreciati croiala delicata, cusaturile perfecte si croiala evazata, datorita careia aceasta rochie este ideala pentru toate tipurile de silueta. Atat manecile, cat si decolteul sunt accesorizate cu margelute fine, argintii, iar la spate rochia se incheie cu ajutorul unor nasturi argintii.

Daca va doriti o rochie care sa va inveseleasca intr-o zi mohorata de iarna, avem recomandarea perfecta: Rochia bleumarin cu pliuri si print floral rosu. Are o croiala in clos, cu falduri duble in talie, iar manecile si decolteul sunt decorate cu o garnitura florala, aceeasi care se regaseste si pe fusta. Este imposibil sa nu va placa aceasta rochie, datorita croielii deosebite si printului floral.

In cazul in care sunteti in cautarea unei rochii midi, drepte, in culori pastelate, va sugeram sa va indreptati atentia spre Rochia cafenie cu desen alb vertical. Confectionata din stofa de cea mai buna calitate, placuta la atingere si confortabila, aceasta rochie este ideala pentru zilele in care vreti sa aratati perfect fara a face nici un compromis. Are o culoare deosebita si un imprimeu pentru care suntem convinsi ca veti primi complimente.

Si ultima rochie din aceasta serie de recomandari este Rochia neagra cu esarfa cu buline. Din garderoba fiecarei femei ar trebui sa faca parte si o rochie neagra office, pentru ca niciodata nu se stie cand este nevoie de ea. Aceasta are o croiala dreapta, este realizata din stofa elastica, iar decolteul este accesorizat cu o esarfa cu buline. Manecile sunt decorate cu un voal imprimat cu buline.

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste rochii v-au atras atentia si pe care le-ati purta in acest inceput de an!

Sursa foto: trendland.ro/rochii-office/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare