Pentru ea

# purtare parfum #parfum femei #stil feminin # parfum de sezon #parfum

Parfumuri de sezon pe care orice femeie trebuie sa le aiba

Un parfum de iarna nu este neaparat un parfum de sarbatori. Sarbatorile au miros de scortisoara, brad, lemne de foc si prajituri proaspete, iar parfumul de iarna te poate purta cu aroma lui catre primele zile de primavara. Parfumurile de iarna ar trebui sa fie calde si senzuale si sa persiste suficient de mult pentru a ramane in puloverul preferat pentru intreaga zi si chiar si pentru zilele urmatoare.

Indiferent daca iubesti aroma de ciocolata, de vanilie sau preferi o varianta mai cool a unui parfum floral, iata patru dintre cele mai bune parfumuri pe care le poti purta in aceasta iarna.

Apa de parfum Oud Wood - Tom Ford

Parfumul Oud Wood de la Tom Ford este un parfum unisex care debuteaza cu o nota senzuala si exotica de cardamon si lemn de trandafir. A fost lansat in 2007 si este un parfum Oriental Lemnos cu persistenta si aroma de piper de Sichuan. Nota de mijloc a parfumului invaluie delicat simturile cu aromele calde ale lemnului de agar si ale lemnului de santal. Aceasta experienta este evidentiata in note senzuale de aroma cremoasa a samburilor de tonka, ambra si vanilie. Alege o experienta inedita de sezon cu apa de parfum Oud Wood de la Tom Ford.

Apa de parfum Coco Mademoiselle de la Chanel

Parfumul Chanel Coco Mademoiselle pentru femei este parfumul suprem, feminin, senzual, de sezon. Pastreaza un acord floral de iasomie si o inima de trandafir, combinat cu note orientale lemnoase care creeaza un sentiment de lux, simplitate si eleganta. Coco Mademoiselle de la Chanel este esenta unei femei indraznete, libere, cu o personalitate puternica si o perspectiva noua asupra vietii. Notele finale de patchouli si citrice, care exprima o discreta senzualitate, lasa impresia unui parfum vibrant, greu de trecut cu vederea in sezonul rece.

Apa de parfum Love By Kilian Don't Be Shy

Parfumul Love By Kilian Don't Be Shy a fost lansat in 2007 si este un parfum de dama cu arome orientale. A fost creat de Calice Becker si are gingasia si inocenta de neuitat a primei iubiri. Te va surprinde cu notele vibrante de varf de neroli, bergamont, piper roz si corinadru, pentru ca apoi sa te invaluie cu aromele lui de stanjenel, iasomie, trandafir, flori de protocal si iasomie. Notele finale de mosc, zibeta, vanilie, zahar, caramel si labdaum iti vor oferi o atingere vibranta de senzualitate.

Parfum Bvlgari Man Black Orient

Este un parfum proaspat care evoca un spirit ultra-modern, rafinat si usor masculin. Se remarca prin semnatura vibranta construita in jurul unui contrast izbitor - prospetimea rece a notelor verzi, lemnoase cu cele orientale. Parfumul Bvlgari Man Black Orient frapeaza prin senzualitatea orientala intensa a lemnului, creand o uniune uimitoare intre frig si cald sau intre note reci si note calde. Parfumul Bvlgari Man Black Orient este intens si atragator, care ii ofera purtatorului incredere in sine. Este un parfum uimitor pentru sezonul rece, ideal pentru ocaziile speciale si pentru seara. Se spune ca este o dedicatie speciala pentru persoanele moderne si increzatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului