Pentru ea

#tendinte 2014 #stil 2014 #ce se poarta 2014

5 piese vestimentare care raman in tendinte si in 2014

Nu te grabi sa iti reinnoiesti cu totul garderoba pentru noul an. 2014 pastreaza foarte multe piese vestimentare din 2013. Asadar, nu mai ramane decat sa iti pun imaginatia in miscare si, cu cateva piese noi, sa faci cele mai uimitoare combinatii pentru a crea outfituri cu care sa surprinzi in 2014. Iata care sunt piesele vestimentare ce raman in voga si in 2014:

1. Tricoul alb

Tricoul alb este una dintre piesele vestimentare ce nu se demodeaza niciodata. Designerii il reinventeaza si ii dau mereu un nou aer si noi utilizari. Acest obiect vestimentar il poti purta in nenumarate feluri si la diverse stiluri. Pentru o tinuta casual inedita poti combina un tricou alb cu imprimeuri cu o pereche de pantaloni pana negri si, pentru o pata de culoare, poti asorta aceste piese vestimentare cu o pereche de pantofi stiletto rosii.

2. Pastelurile

In 2014, raman in mare voga si pastelurile. Asadar, daca vrei sa fii o aparitie uimitoare la inceput de an, poti combina o fusta midi, cu insertii de dantela, in nuante pastel cu o pereche de botine cu toc inalt sau cu platforma si un top de matase elegant, ce emana o finete uimitoare.

3. Imprimeurile

Imprimeurile se incapataneaza sa ramana si ele in top. Anul 2014 vine insa cu modele mult mai spectaculoase, vibrante si foarte energice, cu un impact cromatic extrem de puternic. Acestea sunt ideale pentru firile indraznete, rebele, mereu in cautarea ineditului si a extravagantei.

4. Salopetele

Salopetele revin si ele la moda in 2014. Acestea sunt realizate insa din materiale foarte fine, precum matasea si au bretele impanzite cu pietre pretioase, pentru a crea o eleganta diafana si in acelasi timp spectaculoasa.

5. Topurile din piele

Obiectele vestimentare din piele sunt vedetele anului 2014. Daca in 2013, fustele din piele au dominat marile podiumuri de moda, anul viitor locul acestora va fi luat de topurile din piele. Acestea creeaza ideea unei femei independente, indraznete, care cauta mereu sa fie in tendinte.



Sursa foto: glamour.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului