Pentru ea

#salopeta lunga #outfituri #pantaloni petrecere

Uita de rochiile elegante. Iata 4 tinute uimitoare de seara

Sarbatorile de iarna aduc cu ele marea goana dupa tinutele elegante si rafinate. Anul acesta ar fi bine sa lasi deoparte gratioasele rochii de seara stralucitoare si pline de paiete si sa optezi pentru outfituri mult mai comode, avand ca piesa vestimentara principala pantalonii. Iata cateva idei din care te poti inspira.

1. Accesoriile si pantalonii trei sferturi

Cu siguranta gasesti in garderoba ta o pereche de pantaloni trei sferturi office, gri sau negri, si o camasa alba. Desi gandul ti-ar zbura acum la faptul ca aceste piese vestimentare nu sunt chiar potrivite pentru o petrecere de sarbatori, nu este cazul sa te lamentezi. Daca la aceste doua obiecte vestimentare mai adaugi cateva bijuterii, precum cercei lungi pretiosi si niste manusi trei sferturi, dar si un top cu imprimeuri bogate alb-negru, tinuta ta va fi una uimitoare, perfecta atat pentru o petrecere rafinata, cat si pentru un party alaturi de prieteni.

2. Pantalonii de matase

Pantalonii de matase sunt unul dintre cele mai elegante obiecte vestimentare, de aceea orice femeie trebuie sa ii aiba in garderoba sa. Combina asadar o pereche de pantaloni de matase intr-o nuanta aprinsa sau nude cu un pulover sic, cu paiete, intr-o culoare neutra si completeaza-ti tinuta cu o pereche de pantofi stiletto, extrem de eleganti, si un clutch. Outfitul pe care il vei obtine va fi unul rafinat, diafan si, in acelasi timp, extrem de comod.

3. Albul, mereu in tendinte

Cand ai dubii si nu stii ce nuante sa alegi pentru o vestimentatie de seara, albul te poate salva in orice situatie. Opteaza asadar pentru un outfit alb, de iarna, chiar daca mergi la o petrecere sofisticata. Albul va ramane mereu in tendinte si va emana o eleganta de neegalat, cu care vei atrage cu siguranta foarte multe priviri.

4. Salopetele

Salopetele revin in la moda in 2014. Daca vrei sa fii o prezenta care sa atraga toate privirile la petrecerea dintre ani, alege o salopeta in nuante inchise, sclipitoare. Aceasta iti va da un aer sic si foarte pretios.



Sursa foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare