Stil de vedeta

#shaowbiz #secrete vedete #michelle obama #anna wintour #stil de vedeta #oprah winfrey

Secretele celor puternici. Invata de la Michelle Obama si de la Oprah cum sa fii in forma

Michelle Obama, Oprah Winfrey sau Anna Wintour. Le cunoaste o lume intreaga, sunt printre cele mai apreciate femei si, cu siguranta, multi se intreaba cum reusesc sa imbine programul incarcat cu dieta echilibrata si exercitiile fizice. Iata ca se poate!

Michelle Obama

Sursa foto: dailymail.co.uk

Prima doamna a Statelor Unite are 50 de ani si este intr-o forma fizica de invidiat. Multi ar putea spune despre Michelle Obama ca isi permite orice si de aceea arata bine. Insa nu este chiar asa. Michelle Obama nu isi neglijeaza deloc exercitiile fizice. Ea i-a marturisit realizatoarei TV Oprah Winfrey ca doreste ca fiicele ei sa o vada ca pe o femeie care are grija de sanatatea sa, chiar daca pentru acest lucru trebuie sa se trezeasca la ora 04.30. "Daca nu fac sport, nu ma simt bine. Ma simt deprimata. Si cu cat te antrenezi mai mult, cu atat vrei sa faci mai mult, devii mai pasionat de sport", sustine Michelle Obama, potrivit prevention.com. De aceea, sotia celui mai puternic om din lume nu neglijeaza mersul pe jos, pe bicicleta, joggingul sau inotul.

Desi incearca sa manance cat mai sanatos, Michelle Obama recunoaste ca are o slabiciune pentru cartofii prajiti: "Daca exista cartofi prajiti in apropiere, sunt terminata. S-a terminat!", spune ea.

Citeste si:

Prepara-ti crema antirid acasa! 3 retete care te ajuta sa spui "adio" ridurilor

3 coafuri romantice pe care le poti realiza chiar tu in timp-record!

Ce sa NU porti niciodata daca nu ai talie de viespe

 

Oprah Winfrey

Sursa foto: vicvapor.com

Chiar daca pe Oprah Winfrey multi o considera destul de plinuta, vedeta de televiziune isi dedica sportului destul de mult timp. Sase zile pe saptamana, si dimineata, si seara, Oprah se antreneaza cate 45 de minute cu ajutorul exercitiilor cardio, iar 30 de minute sunt rezervate exercitiilor de forta.

Anna Wintour

Sursa foto: carolinesmode.com

Anna Wintour, redactorul sef al celebrei reviste Vogue, isi incepe ziua la ora 05.45 cu o partida de tenis, scrie publicatia britanica The Guardian. Astfel, cand se afla la resedinta sa din New York, Anna Wintour merge la clubul de tenis Midtown, unde se perinda multe persoane din industria de fashion. Trainerul sau personal a declarat ca Wintour "mananca" terenul de sport. Iubeste acest sport atat de mult, incat a renuntat la Saptamana Modei de la New York pentru a fi prezenta la turneul US Open.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare