Stil de vedeta

#tinute rihanna #tinute provocatoare #rihanna #showbiz #stil de vedeta

Iata cum arata cele mai provocatoare tinute purtate de Rihanna

Provocatoare, stilata, sexy, ravasitoare! Iar atributele care i se potrivesc Rihannei pot continua la nesfarsit. Diva cu pielea precum cafeaua cu lapte stie cum sa socheze la fiecare aparitie si parca pe zi ce trece devine tot mai senzuala. Iata cateva dintre tinutele care o caracterizeaza:

Provocatoare

Sursa foto: gq.com

Fara doar si poate, Rihanna este glam. Straluceste la propriu si la figurat de fiecare data cand calca pe covorul rosu sau cand urca pe scena.

Sursa foto: fashionbombdaily.com

La una dintre cele mai recente aparitii ale sale, artista a purtat o rochie Tom Ford transparenta in zona bustului, cu pietre montate pe tul, care ii acopereau subtil sanii. Tinuta vaporoasa, o rochie cu slit adanc, i-a lasat la vedere si jartiera, dar si pielea din jurul taliei, imbinand astfel sex-appealul cu gratia feminina.

Citeste si:

Coafuri romantice pe care le poti realiza chiar tu in timp-record!

3 sfaturi pentru a fi gata mai repede dimineata. Cum sa-ti alegi tinutele

Cum sa realizezi singura accesorii unicat pentru tinutele tale

 

Super-transparenta

Sursa foto: thevine.com

Si la inceputul verii, la gala premiilor designerilor de moda de la New York, cantareata a lasat publicul din intreaga lume fara glas. Rihanna a ales o rochie care i-a pus in valoare silueta si i-a scos bustul in evidenta. Practic a mizat pe transparenta aproape totala.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Creatia Adam Selman a fost o rochie pe masura trofeului castigat de artista cu aceasta ocazie - "Fashion icon of the year". Rochia, care lasa putin loc imaginatiei datorita transparentei sale, a fost incrustata cu 216.000 de cristale Swarovski. Atunci cand a aparut in lumina reflectoarelor, parea ca frumoasa cantareata nu poarta nimic pe ea. Doar capul a fost bine acoperit cu un soi de bandana-turban, care i-a pus in valoare machiajul fumuriu.

Sexy

Si dovada ca Rihanna este o figura importanta nu doar pentru scena muzicala, ci si pentru lumea fashion este si premiul castigat anul trecut, Icon Award, la American Music Awards.

Sursa foto: aceshowbiz.com

Diva bruneta a ales pentru acest moment istoric din cariera ei o tinuta sexy, care a transformat-o in centrul atentiei la eveniment. Rihanna a purtat o bustiera neagra si o fusta lunga, din voal transparent, care i-a lasat la vedere picioarele. Si-a accesorizat tinuta cu un colier de tip zgarda, batut cu pietre pretioase, si cu mai multi cercei.

Sursa foto: vanityfair.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare