Stil de vedeta

#stil de vedeta # verdict iulia albu # iohannis presedinte #carmen iohannis #alegeri 2014 #vedete intern #iulia albu #showbiz

Iulia Albu: Carmen Iohannis, nota 10! In ce tinuta a impresionat Prima Doamna

Carmen Iohannis, noua Prima Doamna a Romaniei, a atras simpatia nu doar a electoratului, ci si a celui mai dur critic de moda din Romania, Iulia Albu. 

In primul tur, Iulia Albu s-a arata dezamagita de tinuta lui Carmen Iohannis, pe care a considerat-o prea cuminte, chiar usor demodata si amintind de o alta doamna din politica romaneasca, Elena Udrea. Si nu in sens pozitiv! Mai mult, criticile Iuliei Albu au fost dure si la adresa incaltamintei, pe care a considerat-o penibila. “Doamna “Klaus Iohannis” (Carmen) a ales o tinuta optimista si decenta, chiar daca nu putem spune ca a alocat un buget modest pentru aceasta aparitie. ATENTIE! Niciodata, personajul secundar nu trebuie sa se evidentieze ca element de sine statator! Optiunea doamnei Iohannis de a purta o esarfa roz ne trimite cu gandul la Elena Udrea si nidecum la Klaus Iohannis! Mult mai potrivita ar fi fost o esarfa in nuante de albastru, geometrice, si un palton in locul acelei pufoaice, mai ales in contextul ciorapului de culoare a pielii. In acest fel, alegerea incaltamintei ar fi parut de o modestie demna de aplauze, evitand penibilul ce caracterizeaza imaginea prezenta", a declarat dupa primul tur fashion editorul Iulia Albu. 

Se pare ca viitoarea - pe atunci - Prima Doamna a Romaniei a tinut cont de criticile aduse de Iulia Albu si s-a conformat. Astfel, aparitia lui Carmen Iohannis la urne in turul doi de scrutin a atras aprecierile fashion editorului. "Doamna Iohannis a inlocuit pufoaica cu paltonul si a ales de aceasta data exact esarfa albastra despre care vorbeam. Felicitari! O ador pe ACESTA Carmen Iohannis care se apropie cu pasi repezi de eleganta si rafinamentul unei veritabile prime doamne!", a declarat Iulia Albu pe blogul personal. 

Nici Klaus Iohannis nu a scapat de politia modei, insa stilul sau, considerat de altii rigid, a fost pe placul Iuliei Albu. Aceasta l-a considerat "impecabil" si a dat nota maxima cuplului pentru tinutele din ziua votului final: nota 10! 

Pe de alta parte, creatoarea Adina Buzatu considera ca in lupta tinutelor a castigat PSD. Ea considera tinutele adoptate de cuplul Iohannis batranesti, prea clasice, in schimb da nota maxima cuplului Victor Ponta-Daciana Sarbu. E drept, cu mici amendamente: cei doi ar fi putut alege tinute care sa le urmeze linia corpului si tesaturi de mai buna calitate. 

Voi ce parere aveti?

CITESTE SI: Presedintele Iohannis: viata sa in 10 imagini inedite

De ce nu a venit Carmen Iohannis la Bucuresti pentru a fi alaturi de sotul sau la aflarea rezultatelor 

Razboiul nevestelor: cine castiga confruntarea Carmen Iohannis - Daciana Sarbu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare