Stil de vedeta

#coafuri Taylor Swift # coafuri vedete #showbiz #taylor swift #coafuri #stil de vedeta

8 coafuri sexy inspirate de la Taylor Swift

Taylor Swift are doar 24 de ani, dar este una dintre cele mai iubite cantarete de pop-country din toata lumea. Si una dintre cele mai apreciate femei pentru stilul sau impecabil. Daca ar fi sa ne referim doar la coafura, iata cateva dintre cele mai bune momente ale artistei.

Retro

Taylor si-a facut anul acesta debutul cinematografic in productia "The Giver". La premiera care a avut loc la New York, ea purtat o coafura retro, cu parul pana la umeri, pieptanat pe o parte, care i-a pus in valoare buclele naturale.

Trio

Un ruj rosu puternic, un contur cu coada pentru ochi si suvite ondulate. Este trio-ul de frumusete favorit al divei de care nu s-a dezis nici anul acesta la iHeartRadio Music Festival.

Citeste si:

Iulia Albu: Carmen Iohannis, nota 10! In ce tinuta a impresionat Prima Doamna

Cum sa iti protejezi pielea de frig. 5 sfaturi esentiale

Cum sa realizezi singura accesorii unicat pentru tinutele tale

 

Coada de cal

Coada de cal parca nu a aratat niciodata mai bine ca acum, purtata de frumoasa blonda. Taylor si-a pus in valoare rochia cu plasa stralucitoare cu un dermatograf gri ardezie si un fard argintiu, o combinatie perfecta cu ochii ei albastri.

Boho sic

La Premiile Grammy 2013, Taylor a purtat o coronita impletita in stil boho, care a mers de minune cu bretonul franjurat care ii pornea din mijlocul capului.

Misterios

La Premiile Globul de Aur 2013, Taylor a optat pentru o abordare moderna a cocului retro. Artista si-a rasucit la spate parul ei auriu intr-o bucla la baza gatului, coafura care i-a subliniat aerul misterios.

Subtil

La American Music Awards 2012, Taylor Swift a purtat parul bine strans la spate intr-un coc, iar machiajul smokey a fost cel care i-a accentuat cel mai mult privirea. Pentru ca aspectul sa nu fie prea incarcat, artista a purtat un ruj moale, nude.

Drept

2012 pare sa fi fost anul care i-a redefinit stilul artistei. La Premiile MTV Video Music Awards, Taylor a purtat pe covorul rosu un costum alb cu decolteu adanc, celebrele buze cu ruj rosu si conturul ochilor cu coada, insa fara vreo coafura prea sofisticata, ci cu parul drept si un breton taiat la linie.

Ravasit

In urma cu cinci ani, tot la MTV Video Music Awards, cantareata a stralucit la propriu in lumina reflectoarelor, impunandu-si inca de pe atunci propriul stil. Imbracata intr-o rochie superba, Taylor a purtat un coc ravasit, cu cateva suvite ondulate cazandu-i pe langa fata.

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare