Stil de vedeta

#secrete frumusete Sandra Izbasa #secrete vedete #secrete frumusete #showbiz #stil de vedeta #sandra izbasa

Sandra Izbasa, secretele frumusetii pure

Sandra Izbasa nu este doar o gimnasta exceptionala, care a strans medalii dupa medalii la campionate de talie europeana si mondiala, cat si la Jocurile Olimpice, ci si o femeie foarte frumoasa, o tanara stilata, cu bun gust, care recunoaste ca acorda o importanta deosebita look-ului sau.

Sportiva din Bucuresti a fost intotdeauna o prezenta discreta, preferand sa iasa in evidenta doar prin rezultatele muncii sale, insa frumusetea sa naturala nu a ramas neremarcata.

Desi multa vreme timpul liber, pe care sa il dedice unor pasiuni din afara lumii sportive, i-a lipsit aproape cu desavarsire, Sandra Izbasa a recunoscut ca a fost mereu interesata si a invatat tehnicile specifice unui machiaj profesional reusit pe care astazi stie sa-l realizeze in primul rand pe propriul chip. Iata si alte secrete ale frumusetii inocente a Sandrei Izbasa!

Sursa foto: prosport.ro

Citeste si:

8 moduri sic in care poti purta o esarfa in sezonul rece

6 fuste perfecte pentru toamna

Doua transformari uimitoare ale unei perechi obisnuite de jeans

 

Sandra Izbasa, o tanara mereu in tendinte

Potrivit propriilor spuse, Sandrei Izbasa ii place sa fie la curent cu ultimele noutati in materie de fashion, fiind interesata de ultimele aparitii ale unor mari case de moda, precum Chanel, Gucci si Dior. Insa asta nu inseamna ca sportiva este o "fashion victim"; de fapt, Sandra Izbasa se imbraca asa cum simte pe moment si cum ii dicteaza ocazia, fiindu-i pe plac "toate tipurile de haine, de la cele elegante la cele sport".

Sursa foto: sandraizbasa.ro

40 de minute pentru un look impecabil

Fiindca s-a obisnuit cu un stil alert de viata, imprimat de rigurozitatea programului din anii petrecuti din in sala de gimnastica, Sandra Izbasa recunoaste ca pregatirea pentru o iesire, de la imbracat la machiat si coafat, nu ii rapeste mai mult de 40 de minute. Asta in prezent, fiindca, mai demult, ii erau necesare 2-3 ore pentru ca tanara de 24 de ani, fire perfectionista, sa se declare multumita.

Sursa foto: perfecte.ro

Cand vine vorba despre produsele preferate de make-up, Sandra Izbasa mizeaza pe calitate si foloseste, astfel, marci precum Givency, Dior si MAC. Cele pe care le indrageste cel mai mult sunt insa cosmeticele de la Make-Up Forever.

Si, bineinteles, nu pleaca niciodata de-acasa fara a avea un produs de make-up in geanta, alaturi de nelipsitul telefon si de portofel.

Sursa foto principala: prosport.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare