Machiaj & Cosmetica

#manichiura #lac de unghii #petrecere # manichiura 2011 #modele unghii #culori unghii

Manichiura de petrecere

Cum perioada sarbatorilor se apropie cu pasi repezi, iar ocaziile speciale te vor solicita tot mai mult spre sfarsitul anului, o serie de modele pentru unghii iti vor fi cu siguranta o sursa de inspiratie utila atunci cand vei dori sa-ti asiguri o imagine cat mai originala inainte de o petrecere.

Sezonul acesta trebuie sa incerci cat mai multe nuante puternice si indraznete pentru manichiura ta, astfel incat sa atragi toate privirile si sa fii cu adevarat demna de a sta in lumina reflectoarelor.

In functie de personalitatea si preferintele tale personale, poti adapta tendintele actuale ale anotimpului rece inspirandu-te din cateva modele pentru unghii vesele si stralucitoare, exact asa cum te vei simti si tu la petrecerile la care urmeaza sa participi.

 

Bunadispozitia ti se citeste pe … unghii


Trendul in materie de manichiura se orienteaza in prezent catre amestec de culoare si spirit jucaus. Prin urmare, iti poti stimula starea de bunadispozitie intr-un minut decorandu-ti unghiile cu fructe, animalute sau flori.
Foto: becomegorgeous.com

 

Doua culori pe unghii separate


Foarte in voga, in special in Statele Unite, este manichiura in doua culori pe unghii separate. Efectul este unul modern, neasteptat si foarte expresiv, pe care il poti incerca si tu cu ocazia unei reuniuni cu prietenii la sfarsit de saptamana.
 

Aplicatiile stralucitoare


Petrecerile sunt prilejul cel mai potrivit pentru a purta aplicatiile stralucitoare pentru unghii, pe care le gasesti in magazinele de profil. Nu trebuie decat sa aplici un fond potrivit, de preferinta in nuante neutre sau transparente si apoi sa lipesti modelele pe care le consideri in acord cu tinuta generala aleasa.


Foto: becomegorgeous.com

 

Paleta de culori in tendinte


Paleta de culori in tendinte pentru sezonul toamna- iarna 2011 cuprinde nuante de ciocolata neagra , lavanda, auriu, rosu burgundy, mov pruna si negru glossy.

Orice ai alege, ai grija sa iesi din cercul vicios al unghiilor simple, in tonuri nude, pe care le preferi de obicei pe timp de zi. Indrazneste sa iti descoperi originalitatea si exprim-o prin intermediul manichiurii.

Autor: Adelina Dobrin

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare