Machiaj & Cosmetica

#truse de machiaj #make-up #fond de ten #fard de pleoape #balsam de buze #penseta

Top elemente esentiale ale machiajului tau

Oricat de mult ti-ai dori sa prioritizezi produsele cosmetice de care ai nevoie pentru ritualul zilnic de infrumusetare, niciodata nu te simti pe deplin multumita de arsenalul personal de mici ajutoare destepte care iti pun in evidenta trasaturile. Exista desigur un set de elemente esentiale ale machiajului tau pe care trebuie sa le ai in permanenta in portfard si care te vor insoti cu siguranta in fiecare vacanta.

Daca acasa iti poti depozita in voie cutiile intregi de mascara, iluminatoare de ten, pudre si blush -uri, intervin si circumstante care te obliga sa reduci considerabil din produsele de infrumusetare din palmares.

Iata care sunt elementele care nu trebuie sa lipseasca niciodata din machiajul tau zilnic:

 

Balsamul de buze


Nimic nu este mai neplacut sa ai buzele crapate, asa ca mentine-le hidradate si frumoase purtand cu tine un balsam special emolient, pe care il poti pune in valoare din punct de vedere estetic cu ajutorul unui strop de gloss aplicat in centrul buzelor.

Foto: ivillage.com

 

Penseta


Sprancenele neingrijite iti pot afecta imaginea mai mult decat lipsa oricarei forme de machiaj, asa ca o penseta este intotdeauna o prietena de nadejde pentru frumusetea ta. O arcuire fina a sprancenelor face minuni pentru fizionomie.

Foto: ivillage.com

 

Fondul de ten si blush-ul


Fondul de ten si blush-ul pot fi unicele “trucuri” de care ai nevoie pentru a arata grozav in doar 5 minute, asa ca asigura-te ca le ai in permanenta in machiaj . O varianta compacta fond de ten + pudra este o solutie buna pentru deplasari.

Foto: ivillage.com

 

Rujul rosu


Macar o data pe saptamana, poarta o nuanta senzuala de rosu aprins pe buze pentru a te indeparta putin de zona de confort. Fa-o cu incredere toamna aceasta, intrucat rujul rosu este din nou tendinta fierbinte a sezonului.


Foto: ivillage.com

 

Fardul de pleoape colorat


Incearca in fiecare zi ceva nou si experimenteaza nuante indraznete, astfel incat sa invingi monotonia provocata de aceleasi optiuni ale fardului de pleoape. Gandeste-te la o culoare si incearca sa o adaptezi trasaturilor tale, iar daca nu te pune in valoare, treci la urmatoarea.

Foto: ivillage.com


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare