Coafuri

#caravana loncolor #Galeria increderii #loncolor

Galeria increderii - Vernisajul caravanei "LONCOLOR, la tine acasa"

LONCOLOR, marca romaneasca de vopsea cu cea mai indelungata traditie, le-a provocat pe consumatoarele sale si impreuna au dat startul caravanei increderii si a prieteniei.

In perioada 27.09.2017 – 29.10.2017, consumatoarele LONCOLOR si nu numai, au avut posibilitatea sa intre in caravana „LONCOLOR, la tine acasa" si sa povesteasca ce inseamna pentru ele sa ai incredere in tine. Alaturi de cele zece consumatoare castigatoare, LONCOLOR a sarbatorit increderea pe care o au femeile atunci cand se simt bine cu felul in care arata si le-a oferit, chiar la ele acasa, momente frumoase alaturi de cateva clipe de distractie, intr-o atmosfera relaxata si vesela.

Astfel, caravana „LONCOLOR, la tine acasa" a insemnat 10 petreceri la 10 castigatoare, 10 experiente pline de culoare si incredere. Alaturi de echipa de stilisti LONCOLOR, cele 10 castigatoare au avut parte de un salon de infrumusetare chiar la ele acasa, iar participantele au putut afla de la specialistii LONCOLOR sfaturi despre cum sa te vopsesti acasa si cum este cel mai bine sa aplici vopseaua pe par sau sa iti alegi nuanta de vopsea potrivita parului tau.

"Cu fiecare experienta noua adresata consumatoarelor LONCOLOR, ne dorim ca acestea sa aiba parte de momente frumoase si pline de incredere. Acest proiect a pornit din dorinta de a le cunoaste mai bine pe acele femei care ne dau noua incredere sa venim cu noi provocari, dar si sa le oferim un mic mesaj de multumire pentru faptul ca ne sunt alaturi de fiecare data. intalnirile cu cele zece consumatoare au insemna si pentru noi cateva clipe de relaxare si distractie, au fost acele momente in care ne-am putut da seama ca ele sunt cele care contureaza brandul LONCOLOR", declara Catalina Serafini, Marketing Manager LONCOLOR.

Surprizele nu s-au terminat aici, la finalul fiecarei petrecere, cele 10 castigatoare au participat si la o sesiune foto, pentru a surprinde increderea pe care o au in ele. Sesiunea foto s-a transformat in 10 portrete realizate de catre fotograful Cristian Sutu. Zece portrete ce formeaza "Galeria increderii - LONCOLOR", un vernisaj ce pune in valoare cel mai important atu pe care il au femeile atunci cand se simt bine cu ele, increderea.

Loncolor. Culoarea increderii.

Despre Loncolor

Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importanta companie romaneasca producatoare de vopsea pentru par, cu o experienta de mai bine de 20 de ani in domeniu. Marca Loncolor este numarul 1 pe piata din punct de vedere al vanzarilor in volum in 2015, avand in portofoliu game care adreseaza nevoi diferite ale consumaroarelor: Loncolor Ultra, Loncolor Natura, Loncolor EnVogue si nou lansata Locolor Expert.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului