Coafuri

#coafuri valentines #coafuri romantice #ziua indragostitilor

5 coafuri ideale pentru seara de Sfantul Valentin

O coafura bine realizata evidentiaza trasaturile unei femei. Iar cum Ziua Indragostitilor este aproape, te gandesti probabil cum iti vei aranja parul cu aceasta ocazie, in asa fel incat partenerul sa fie topit de dragul tau.

Iata cateva optiuni pentru un look sexy si foarte chic:

Cocul jos, lasat usor pe o parte

 

Cocul fixat la baza gatului este una dintre tendintele care a prins radacini in ultimii ani. Este o coafura eleganta, rafinata, perfecta pentru o iesire in oras, la cina ori la un spectacol.  E simplu de obtinut. Practic, trebuie sa iti prinzi parul intr-o coada de cal pe o parte, in dreptul urechii, apoi sa rasucesti parul in jurul elasticului si sa il fixezi cu agrafe. Evident, exista variatii multiple ale acestei coafuri, insa nu toate le poti realiza singura.

Jumatate de coronita

 

Daca ai parul lung, atunci una dintre coafurile romantice este aceasta coronita realizata pe partea din spate a capului. Impleteste cate o suvita pe stanga si una pe dreapta, apoi suprapune-le si fixeaza-le cu agrafe. Si asta e tot! Simplu si rapid.

Inimioara impletita

 

Ca sa obtii aceasta coafura trebuie mai intai sa iti imparti parul in doua, iar din crestetul capului sa incepi sa impletesti nu in linie dreapta, ci curbat. Prinde apoi la mijloc cele doua impletituri cu un elastic subtire.

Coronita impletita in spic

 

Impletitura lejera in spic iti confera un aer boem, potrivit perfect Zilei Indragostitilor, atunci cand toate femeile viseaza la Fat Frumos. Daca ai invatat deja sa impletesti in spic nu iti va fi dificil sa obtii aceasta coafura romantica.

Cocul inimioara

 

Transforma un coc banal intr-unul adaptat perfect sarbatorii de Sfantul Valentin. Da-i cocului o forma de inimioara cu ajutorul agrafelor.

Foto: luxyhair.com, cosmopolitan.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare