Coafuri

#coafuri 2018 #tunsori 2018 #culori par

5 tunsori care se vor purta in 2018

2018 nu aduce schimbari radicale si cu atat mai putin bruste. Chiar daca noul an a inceput deja, inca mai sunt o multime de lucruri bune de luat din vechiul 2017. Inclusiv in ceea ce priveste tunsorile care se poarta. Pentru ca anul acesta sunt cateva tendinte care raman actuale, asa ca daca ai nevoie de inspiratie pentru coafura ta, te poti uita foarte bine in urma.

Chiar daca lunile urmatoare vor aduce in mod inevitabil culori noi in tendinte, precum si tunsori sau stiluri pe care iti vei dori sa le experimentezi, totusi, deocamdata te mai poti bucura de alegerile din anul trecut. Poti chiar sa arunci un ochi pe imaginile surprinse de fotografi cu divele pe covorul rosu si sa iti alegi acea tunsoare care iti place si care crezi ca te avantajeaza. Blondul platinat precum cel purtat de Kim Kardashian si coada de cal purtata de Rihanna raman la fel de populare si anul acesta.

Iata cateva tendinte din 2017 care se mentin si in 2018:

 

Bobul lung

 



Drept sau ondulat, bobul lung este o optiune pentru podoaba ta capilara. Tunsoarea aceasta se potriveste cu orice forma a fetei si cu orice tip de textura a parului, motiv pentru care este si atat de populara. Indiferent ca vei opta pentru parul drept precum Jenna Dewan Tatum sau in valuri, precum Cate Blanchett, cu siguranta ca te vei face remarcata.

Blond platinat

Trecerea de la orice nuanta la blond platinat nu este deloc usoara, insa acest lucru nu le-a oprit pe vedete precum Kim Kardashian West si Katy Perry sa adopte aceasta nuanta. Schimbarea este cu adevarat dramatica, dar in sensul bun al cuvantului. 2018 va aduce, cu siguranta, un numar tot mai mare de femei care vor opta pentru blond platinat.

Varfuri egale



Epoca parului filat pare sa fi apus. Cel putin pentru o perioada. Caci anul trecut a patruns o tendinta care a fost adoptata rapid: cea a parului tuns drept, cu varfuri egale. Parul tuns astfel arata mult mai sanatos si mult mai bine ingrijit.

Suvite discrete


Parul care pare usor decolorat pe alocuri de soare ramane si el in tendinte. Practic, e vorba despre colorarea contrastanta a catorva suvite de par, de regula cele de dimensiuni medii, aflate in zona mediana a capului. Un par brunet, de exemplu, cu cateva suvite satene va fi evidentiat excelent.

Coada de cal

 

Daca in anii anteriori, coada de cal se purta la baza gatului, vedete precum Rhianna sau Bella Hadid au pus in lumina coada prinsa in varful capului, cat mai sus cu putinta. Fie ca iti ondulezi mai intai parul si apoi il prinzi in coada, fie ca il porti drept, aceasta coafura iti va aduce un plus de popularitate. Un pont: ascunde elasticul infasurand in jurul lui o suvita.

Foto: Pinterest, Instagram

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului