Pentru el

#tunsori si coafuri 2011 #ingrijire par #stil masculin # coafuri afro #tunsoare barbati # tunsori 2011

Ce spune tunsoarea unui barbat despre el?

Tunsoarea unui barbat este ca o oglinda pentru personalitatea acestuia, cu toate ca reprezentantii sexului tare vorbesc mai putin despre acest lucru decat femeile.

Felul in care iti tunde si isi aranjeaza parul este un bun indiciu despre imaginea lui de sine, curentul tribal la care a aderat de curand sau stilul de viata pe care il duce.

 

Parul neglijent intentionat
 

Un barbat trebuie sa petreaca mult timp in fata oglinzii pentru o freza care vrea sa transmita exact contrariul. Posesorul este vanitos, egocentric, cu o educatie stricta pe care vrea sa o reprime, este nonsalant si adora sa afiseze indiferenta. In plus, are intotdeauna un balsam de buze in buzunar.
 

Stilul mop, ca Justin Bieber
 

Stilul “mop”, adica freza care l-a consacrat pe adolescentul faimos Justin Bieber, arata o fire nonconfirmista, usor infantila, versatila si jucausa. Barbatii de acest gen joaca in continuare Counter Strike in retea cu pustii de la bloc, nu rateaza meciurile de fotbal in curtea scolii si se distreaza copios in week-end urmarind desene la Cartoon Network .

Foto: i.realone.com, i234.photobucket.com

Stilul afro

 

Barbatii cu tunsoare afro sunt de obicei sufletul oricarei petreceri si se afla mai mereu in centrul atentiei. Au o atitudine agresiva fata de stabilitate, sunt galagiosi in metrou si se simt bine cand oamenii se amuza pe seama personalitatii lor “nebunatice”. In fond, acestia ascund un ocean de nesiguranta si complexe interioare.

 

Stilul “Noul Testament
 

Nimic nu spune mai clar “nu am o slujba serioasa” decat tunsoarea cu parul lung, strain de atingerea samponului, in stilul Noului Testament. Tunsoarea arata ca barbatul in cauza este o fire foarte comoda, lenesa, care uraste angajamentele si lucrurile prea serioase. In schimb, nu va renunta la iubita lui decat daca este izgonit in mod repetat de aceasta.



Foto: schwartztronica.files.wordpress.com

 

Tunsoarea cu carare intr-o parte

 

Barbatii cu carare intr-o parte sunt decenti, previzibili si conventionali. Ceea ce prietenele mamei tale numesc “bun de casatorie”. Nu fac gesturi extreme, nu au prea multa initiativa si nici nu stiu sa faca surprize iesite din comun.
 

 

Tunsoarea “periuta”
 

Este adoptata de tipii sportivi, mereu in miscare, care nu se culca pana nu fac 50 de flotari. Barbatii care se tund “periuta” isi accentueaza masculinitatea, au magnet la domnisoare si nu refuza nicio competitie.

 

Foto: layeredhairstylesphotos.com, layoutlocator.com

Daca vorbim de camuflarea unei calvitii, cele de mai sus nu se mai aplica.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare