Pentru ea

#pantofi oxford #pantofi #oxford

Trucuri fashion pentru purtarea pantofilor Oxford

Trendul acestor pantofi din piele a pornit in Marea Britanie undeva prin 2010. Nu doar numele va duc cu gandul la Regatul Unit ci si modurile nonconformiste in care pot fi purtati.

Sunt pantofi de dama din piele, extrem de comfortabili si simpli in felul complex in care sunt creati. Cu alte cuvinte, sunt un most have daca va doriti sa fiti nu doar in trend ci sa va simtiti comfortabili intr-o pereche de pantofi de calitate superioara.

Unele persoane din lumea modei sunt de parere ca e nevoie de o anumita tipologie de femeie pentru a putea purta o pereche de pantofi Oxford. Adevarul este ca acest tip de incaltaminte cu sireturi este potrivit pentru orice femeie-atata timp cat stiu cand si cum sa ii poarte.

Da, este cunoscut faptul ca acest model de incaltaminte are la origine inspiratia din incaltamintea barbateasca, dar poate fi oricand purtata cu o rochie eleganta pentru un aspect neasteptat, sau accesorizata cu o jacheta din piele pentru un look mai rebel. Nu are importanta varianta pe care o alegeti atunci cand ii purtati, fiti sigure ca veti descoperi un look ce vi se va potrivi stilului dumneavoastra de acum inainte. Alegeti o combinatie simpla de culori.

Daca alegeti o pereche de incaltaminte oxford in doua tonuri,( alb-negru) considerati-le ca fiind "pietrele de temelie" ale tinutei dumneavoastra. Puteti sa purtati o pereche de pantaloni mulati negri, jeansi cu diferite taieturi si o bluza larga alba, cu nasturi in fata, pentru a crea acel echilibru al intregului ansamblu vestimentar.

Pantofii oxford si rochia

Secretul acestei tinute este unul foarte simplu: trebuie doar sa va asigurati ca rochia ajunge pana deasupra gleznei. Partea pozitiva a acestui tip de vestimentatie, este ca poate fi purtata perfect de dimineata pana seara. Si este extrem de chic.

Un look chic de oras

Adaugati o geaca de piele peste umeri, pentru un aspect urban. Completati tinuta cu pantaloni scurti care sa va puna picioarele in evidenta si cateva accesorii cum ar fi o geanta cu imprimeu si un ceas supradimensionat.

Sosete

Incaltamintea oxford devine mult mai interesanta atunci cand este purtata cu un accent de noutate, in cazul acesta o pereche fina de sosete. Ne plac la nebunie perechile de incaltaminte din piele ce au detaliile acelea ce le fac speciale, iesite din tipar. De exemplu, o fundita la spate sau orice alt tip de accent.Acele sosete negre fine pana la glezna, pot reprezenta acest accent ce transforma tinuta intr-una chic, iesita din comun chiar, printr-un singur detaliu.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare