Pentru ea

#rochie sexy #rochie valentines #rochie rosie

7 rochii pe care le poti imbraca de Ziua Indragostitilor

Ziua de Sfantul Valentin va insemna, cel mai probabil, flori, un cadou, o sticla de vin si multa dragoste. Dar pentru ca atmosfera sa fie pe atat de romantica pe cat o cere sarbatoarea ai nevoie de o tinuta potrivita. Si ce ar merge mai bine decat o rochita sexy.

Iata cateva tipuri de rochii cu care vei avea un succes nebun anul acesta, pe 14 Februarie:

Rochia din voal

 

Aceasta rochita diafana subliniaza si mai bine romantismul momentului. E placuta la atingere, iar materialul delicat e potrivit unei femei sensibile si usor vulnerabile, care e dispusa sa se lase prada dragostei.

Rochia din satin

 

Satinul este foarte elegant si iti confera o nota misterioasa prin jocul pe care il creeaza in lumina. Alege o rochie cu croiala asimetrica foarte chic, eventual prinsa la mijloc cu un cordon care sa formeze o funda mare.

Rochia cu decolteu adanc

 

Ei bine, de Ziua Indragostitilor e permis orice pentru a-ti impresiona partenerul. Inclusiv aceasta rochie neagra, cu decolteu adanc, extrem de sexy. Daca ai un trup frumos, bine proportionat, ai toate motivele sa imbraci una de acest tip.

Rochia rosie

 

Rosul este culoarea Zilei Indragostitilor. Rosul starneste si exprima pasiunea. Cel putin asta demonstreaza studiile, iar cu stiinta nu te pui. Alege-ti o rochie chic, cu un umar descoperit. Partenerul tau va fi impresionat.

Rochia din dantela

 

Dantela este si ea foarte senzuala si transmite dorinta si pasiune. O rochie din dantela cu un decolteu un V, care sa iti sublinieze frumos bustul, este tot ce ai nevoie. Pentru ca in general femeile sunt vedetele Zilei Indragostitilor.

Rochia cu flori

 

Rochita scurta, cu flori mari model vintage este perfecta pentru Valentine’s Day. E vesela, e moderna si se potriveste minunat pentru iesirea in oras din acea zi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare