Pentru ea

#ciocolata 1 Martie #Chocotelegrama #1 martie

Telegramele cu ciocolata, cele mai noi tipuri de Martisoare

Martie este luna in care femeile sunt rasfatatele oricarei familii. Flori, cadouri, urari peste urari si ciocolata... Cand gandurile frumoase sunt trecute pe o telegrama, rezultatul se numeste Chocotelegrama ! Un astfel de cadou va fi cu atat mai apreciat, cu cat ciocolata este belgiana, iar clientii pot transmite mesaje speciale din litere de ciocolata, cu semne de punctuatie si imagini imprimate pe ciocolata!

Literele din ciocolata pot fi folosite pentru a crea un mesaj personalizat, prin intermediul configuratorului de pe site-ul Chocolissimo. Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum si ciocolata decorativa cu simboluri de sezon si nu numai.

Pentru a oferi un 8 Martie dulce si emotionant, Chocolissimo a creat printre cele mai surprinzatoare produse. De la litere de ciocolata cu diferite sortimente, praline cu umpluturi delicioase la ciocolata in forma de floare si produse cosmetice, cadoul pentru mama devine unul personal, emotionant si, mai ales, dulce.

Pentru toate persoanele dragi, colectia include praline sub forma de flori dragalase sau pantofi cu toc, bomboane cu umpluturi savuroase de fructe proaspete, dar si chocotelegrame cu diferite urari pentru un 1 Martie delicios. Colectia din acest an este extrem de variata, astfel incât orice pofticios poate face un cadou pe masura preferintelor sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare