Pentru ea

#craciun #prietena #cadou

Cadouri haioase de Craciun pentru prietena ta cea mai buna

Nu ai gasit inca cadoul de Craciun potrivit pentru prietena ta cea mai buna? Inspira-te din ideile de mai jos si alege cadoul perfect de Craciun ghidandu-te dupa personalitatea ei.

Cadoul de Craciun pentru prietena ta cea mai buna trebuie sa fie ales cu atentie, pentru a-i reflecta personalitatea. O cunosti foarte bine, astfel ca prietena ta se asteapta sa-i oferi un cadou care sa o surprinda placut.

Gandeste -te la toate sesiunile voastre de shopping si adu-ti aminte de obiectele care i-au atras atentia, dar pe care a ales sa nu si le cumpere. De ce nu le-a cumparat? Nu erau la reduceri sau a crezut ca nu va avea ocazii potrivite la care sa le poarte?

Cadoul ideal pentru prietena ta cea mai buna este ceva ce ea nu si-ar cumpara singura, dar care ii complementeaza stilul si personalitatea.

Iata cateva idei de cadouri bazate pe personalitatea prietenei tale:

 

Prietena fashionista

 

Obsedata de moda, prietena fashionista bifeaza toate trendurile si cu greu poti tine pasul cu ea.

Daca vrei sa-i oferi un accesoriu hot in aceasta iarna, alege o centura sau curea cu funda. Un accesoriu important in ultimele colectii Prada si Dolce & Gabanna, centura cu funda ii va sublinia talia si ii va pune in valoare perfect feminitatea. O va putea purta la toate ocaziile speciale din preajma sarbatorilor, chiar si la petrecerea de Craciun de la munca..

O alta alegere reusita poate fi o pereche de balerini. In acest sezon, trendurile impun pantofi cu toc cat mai mic sau chiar fara toc. Alege o pereche clasica de balerini si prietena ta cea mai buna va fi foarte incantata cand va deschide cadoul tau.

 

Sursa foto: Jcrew.com

 

Prietena sportiva

 

Daca prietena ta cea mai buna este sportiva, te-a dus cu siguranta in magazinele ei preferate de articole sport.

Cumpara-i un ceas sport cu functii speciale, care sa ii poate masura pulsul atunci cand merge la sala sau la jogging.

Prietena ta impatimita de aerobic va aprecia cu siguranta o pereche de jambiere colorate, care sa ii completeze tinuta sport.

 

Prietena eleganta

 

In cazul in care prietena ta cea mai buna are gusturi rafinate si prefera tinutele elegante, cel mai apreciat cadou poate fi o esarfa de matase. Alege culoare in functie de nuantele cele mai des intalnite in garderoba ei si nu vei da gres.

Daca bugetul pentru cadouri de Craciun iti permite sa alegi bijuterii pentru prietena ta cea mai buna, alege o piesa clasica, care sa completeze cu stil o tinuta eleganta. Brosele camee sunt bijuterii care nu se demodeaza niciodata si completeaza cu succes cele mai conservatoare sau elegante tinute.

Sursa foto: Poppenkraal.nl

 

Prietena nonconformista

 

In cazul in care prietena ta cea mai buna are un stil nonconformist, va trebui sa cauti cu mai multa atentie un cadou care sa fie cat mai potrivit look-ului ei.

O umbrela colorata poate fi un cadou reusit si nu va trebui sa astepte prea mult sa-l foloseasca: in cele mai multe zone din tara va ploua de Craciun.

Sosetele peste genunchi sunt un accesoriu foarte trendy in aceasta iarna. O pereche de sosete colorate ii va tine de cald prietenei tale nonconformiste, dar ii va permite si sa arate hot indiferent de temperatura de afara.

 

Prietena care iubeste Craciunul

 

Daca Craciunul este cel mai fericit moment din an pentru prietena ta cea mai buna, tine cont de acest lucru cand ii alegi cadoul.

O pereche de manusi in culorile specifice Craciunului o va incanta de acum inainte in fiecare an in perioada Sarbatorilor.

Daca ti se pare ca manusile sunt un cadou prea evident, cauta in magazinele de accesorii si descopera optiunile pentru alte accesorii specifice sezonului. De la agrafe de par pana la cercei, vei gasi cu siguranta cadoul potrivit pentru prietena ta cea mai buna, care sa-i aduca aminte de tine si de Craciun tot timpul anului.

Sursa foto: Katespade.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului