Pentru ea

#pantofi #poseta #bijuterii #revelion

Accesorii cu stil pentru Revelion

Indiferent de rochia aleasa pentru petrecerea de Revelion , accesoriile sunt un element foarte important in alegerea tinutei tale.

Dupa ce ai ales rochia de Revelion , e timpul sa gasesti accesoriile perfecte care sa iti completeze tinuta pentru petrecerea de Anul Nou.

Daca rochia ta este deja unde deosebita, accesorizarea ei excesiva poate afecta tinuta ta. Rolul bijuteriilor, al pantofilor si al posetei este de a-ti pune in valoare rochia, nu de a concura cu ea.

Iata cativa pasi simpli pentru a te asigura ca iti accesorizeri corect tinuta de Revelion:

 

1  Nu iti alege niciodata bijuteriile sau pantofii inainte sa ai rochia pe care o vei purta. Chiar daca sunt superbe, accesoriile trebuie sa se potriveasca perfect cu rochia pentru o tinuta desavarsita.

Daca ai ales o rochie simpla, vei avea mai multa libertate pentru a-ti imbogati tinuta prin bijuterii si alte accesorii.

 

2  Bijuteriile iti pot incarca cu usurinta o tinuta. Un inel si o bratara asortata sau un colier si o bratara sunt seturile de baza, la care poti adauga cerceii.

Nu purta inele si bratari la ambele maini, pentru a nu incarca tinuta si pentru a-ti asigura confortul pe timpul petrecerii, la care vei manca si vei dansa.

 

3  Alege un singur accesoriu care sa atraga privirea. Cerceii candelabru sunt o alegere reusita pentru tinuta de Revelion. Daca alegi o pereche de cercei mari si impozanti, va trebui sa alegi un colier cat mai subtire care sa-i puna in valoare.

Daca alegi un colier mare, cerceii trebuie sa ramana pe locul doi. Prea multe bijuterii de la gat in sus vor distrage atentia de la trasaturile tale.

Sursa foto: Diamondharmony.com

 


4  Nu combina metalele si stilurile de bijuterii diferite. In cazul in care una dintre piesele pe care vrei sa o porti are aur galben combinat cu aur alb sau cu argint, alege doar unul dintre aceste metale pentru restul de bijuterii.

Riscurile cele mai mici le infrunti atunci cand alegi un singur metal si iti alegi toate bijuteriile in acelasi stil. De exemplu, un inel cu piatra mare si finisaj in trendurile sezonului nu se va armoniza cu un colier delicat sau cu cercei cu perle.

 

5  Poseta trebuie si ea aleasa pornind de la rochie. Posetele metalice sunt o alegere inspirata pentru petrecerea de Revelion, insa niciodata nu trebuie combinate cu o rochie cu accente metalice.

Posetele negre din matase sau saten sunt cele mai elegante optiuni pentru o rochie de seara , dar poti alegei orice culoare, atata vreme cat e complementara culorii rochiei tale.

Sursa foto: Amazon.com

 

6 Pantofii din acest sezon iti ofera combinatia perfecta de confort si stil. Chiar daca adori tocurile inalte, alege o pereche de pantofi cu tocuri pisicuta.

Acestea iti vor solicita mai putin picioarele si te vor lasa sa dansezi in voie.

 

Nu uita sa verifici cu atentie in oglinda modul in care piesele din tinuta ta se armonizeaza impreuna. Tinuta de Revelion accesorizata corect iti poate da incredere si te poate ajuta sa petreci o seara minunata. Te vei simti frumoasa si bucuroasa cand vei ciocni paharul de sampanie la miezul noptii si le vei ura "La Multi Ani!" persoanelor dragi.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare