Pentru ea

#tocuri #iarna #pantofi

Pantofi chic de iarna

Tocurile pisicuta si-au extins dominanta si asupra trend-urilor din aceasta iarna. Confortabile si sexy, tocurile scurte sunt trasatura definitoare pentru incaltaminte in acest sezon.

Daca vrei o pereche de pantofi chic de iarna, nu vei da gres alegand tocurile scurte. Picioarele tale au timp sa se odihneasca pana la revenirea in voga a tocurilor inalte, adevarate instrumente de tortura pentru multe femei.

In colectiile pentru sezonul rece, designerii au acceptat ca un look sexy si chic nu include neaparat tocuri inalte. Louis Vuitton , Prada si Christian Louboutin au inclus in noile colectii tocurile pisicuta, comode si elegante.

Stella McCartney. Sursa foto: Vogue.co.uk

Daca te intrebi cum poti sa faci fata frigului in pantofii din noul sezon, adopta trendul sosetelor peste genunchi.

Combina pantofii colorati cu sosete in culori neutre, dar nu te sfii sa alegi sosete mai colorate atunci cand pantofii dau un aer conservator tinutei tale.

In aceasta iarna, cei mai multi designeri au ales sa-si impodobeasca pantofii, mai ales pe cei cu toc scurt, cu un detaliu feminin. Prada a mizat cel mai mult pe fundite, care dau un aer si mai feminin pantofilor cu tocuri pisicuta. Alte detalii cautate sunt fermoarele si aplicatiile metalice.

Poti combina tocurile scurte cu fustele pliate si bluzele si taioarele cambrate pentru cel mai feminin look.

Prada (sus), Jimmy Choo, Tabitha Simmons. Sursa foto: Vogue.co.uk

In timp ce tocurile lungi au un efect vizual de alungire a siluetei, tocurile pisicuta accentueaza formele feminine.

Din acest motiv, pantofii cu toc scurt pot fi purtati usor cu rochii de inspiratie romantica , boho chic , dar pot crea si un look elegant pentru ocazii speciale .

Alege inaltimea tocului in functie de preferinta, insa daca vrei sa ramai in trend, lungimea potrivita a tocului este de 3-5 cm.

Pantofii de lac cu tocuri scurte sunt insa cel mai greu de asortat cu o tinuta mai putin eleganta.

Giambattista Valli, Valentino. Sursa foto: Vogue.co.uk

 

Ghete cu toc scurt

 

Moda tocurilor scurte s-a impus si in ceea ce priveste ghetele in aceasta iarna. Accesorizate corect, ghetele cu toc scurt pot completa perfect o tinuta chic rock.

Ghetele cele mai cautate in acest sezon sunt cele puternic accesorizate: catarama, sireturi si fermoar. Deoarece fermoarul a devenit unul dintre cele mai trendy accesorii, vei gasi si ghetele cu fermoare pur ornamentale.

Poti alege si o pereche de ghete de inspiratie militara. Acestea iti vor asigura confortul necesar in lunile reci, dar vor fi si un atu pentru look-ul tau.

Cand alegi ghetele potrivite pentru tine, cauta nuantele pamantii, maro sau negru. Daca alegi o pereche de ghete foarte colorate, ai putea intampina dificultati in accesorizarea lor, desi acestea au aparut pe podiumul prezentarilor de moda in culori puternice.

Combina ghetele cu toc scurt cu fuste mini pentru o tinuta sexy, dar si cu fustele lungi sau jeansi skinny in aceasta iarna.

Sursa foto: Boots-footwear.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare