Machiaj & Cosmetica

#concurs make-up # Make-up Fest #make-up # ateliere ilbah

Talentul in make-up, premiat de specialisti

Peste 20 de persoane, pasionte de make-up, au participat sambata, 4 noiembrie, la concursul Show Your Talent Make-up Contest by Atelierele ILBAH, organizat in cadrul Make-up Fest 2017.

Participantele, desi nu au mai machiat niciodata o alta persoana, au fost puse in situatia de a se intrece in conditii reale de competitie la un nivel inalt. Pentru a participa la acest concurs, concurentii au trebuit sa indeplineasca o singura conditie: sa nu fie profesionisti.

Amatoarele de make-up au avut la dispozitie 80 de minute pentru a realiza un machiaj de seara potrivit unei domnisoare de onoare. Desi emotiile au atins cote maxime, concurentele au reusit sa duca la bun sfarsit proba oferita de organizatori.

Juriul a avut dificila misiune de a decide cine este cel mai talentat, insa dupa lungi dezbateri au fost desemnati cei 3 castigatori:

  • Locul 1: Laura Cristina, Curs Machiaj Profesional organizat de Atelierele ILBAH, in valoare de 3600 de lei
  • Locul 2: Vasile Ionela, Set pensule profesionale in valoare de 1000 de lei, oferite de Beauty One
  • Locul 3: Lungu Andreea Alexandra, Produse profesionale in valoare de 500 de lei, oferite de Beauty One

Tinerele castigatoare, cu varsta curpinsa intre 22-25 de ani, sunt studente sau absolvente din Bucuresti. Laura este studenta la masterul din cadrul Facultatii de Administratie Publica la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, in timp ce Ionela si Andreea sunt absolvente ale Facultatii de Business si Turism, respectiv Marketing, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Pe Laura, cautarea unei scoli de make-up a adus-o pe acest drum, iar pe Ionela si Andreea, experienta placuta traita la editia anterioara din cadrul evenimentului Make-up Fest 2016.

Juriul a fost format din Rialda Badea (trainer Make-up Atelierele ILBAH), Costel Vilcu (trainer Hairstyling Atelierele ILBAH), Vlad Iliescu (Director General Atelierele ILBAH) si Carmen Burci (Make-up & Hairstylist Beauty One). Ca de fiecare data, Bianca Ionita, a fost prezentatoarea evenimentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare