Machiaj & Cosmetica

#serenitatea universului #L'Erbolario #Crema de corp #sapun #parfum #gel de dus

Emotia primei iubiri sau serenitatea universului – Traieste-le cu ajutorul noilor game parfumate L’Erbolario

Florile au un farmec aparte nu numai datorita frumusetii si parfumului lor, ci mai ales emotiilor si sentimentelor pe care le evoca. Recunoscut pentru valorificarea acestora in formulele sale, L’Erbolario lanseaza doua noi game, menite sa incante simturile, sa trezeasca amintiri si sa provoace sentimente de placere si relaxare.

Lilla Lilla - in limbajul florilor, liliacul are nenumarate intelesuri, inclusiv sinceritate si inocenta. Dar cel mai evocator, fara indoiala, este cel al iubirii sincere si al emotiilor primei intalniri dintre doi indragostiti. Cu formulele speciale L’Erbolario, si tu poti trai aceste momente de emotie pura.

Parfum - iti invaluie corpul si sufletul, te surprinde cu senzatia de lejeritate si fericire pe care o creeaza deoarece iti transmite bucuria primaverii. Note de: flori de liliac, Neroli, Cistus, Ambra, Cedru.

Crema de corp – pe langa parfumul invaluitor, pielea se va simti protejata, hidratata si bine hranita, datorita uleiului si proteinelor hidrolizate din canepa, a uleiului de bumbac si a untului de cocos.

Gel de dus - ofera momente de liniste si arome incantatoare, iar pielea se va simti hidratata si protejata datorita proteinelor din canepa, catifelata si improspatata datorita extractului de nalba mare.

Sapun parfumat - va curata pielea si ii ofera catifelare, datorita uleiurilor de canepa si bumbac, parfumand-o in acelasi timp cu aroma de liliac.

Indaco - Indigoul, mai mult decat orice alta culoare, are proprietati calmante si relaxante, fiind culoarea meditatiei, intuitiei, intimitatii, misterului. Cerul noptii, abisul oceanului si profunzimea universului, toate pictate in indigo, au inspirat L’Erbolario sa creeze o gama ce evoca serenitate.

Parfum – unisex, invaluitor si intens, respiratia unei amintiri, bucuria unui moment nou descoperit. Note de: pudra de cacao, muscata egipteana, paciuli indonezian, vanilie de Madagascar, vetiver indian.

Crema de corp – contine proprietati protectoare si antioxidante, cu efect elasticizant si de catifelare, cu extracte, uleiuri si unturi care hranesc intensiv epiderma, lasand-o moale si matasoasa.

Gel de dus - pentru o stare de relaxare sublima, formula contine ingrediente precum extractul protector de indigo, completate de proprietatile benefice ale unui buchet de flori albastre, ce protejeaza pielea si o hidrateaza.

Sapun parfumat - un sapun creat pentru a curata pielea si a-i asigura catifelare si hidratare, datorita extractelor de indigo, albastrea si nalba, precum si uleiurilor de in si limba mielului.

Gamele L’Erbolario sunt 100% fabricate in Italia in ambalaj sustenabil, reciclabil si prietenos cu mediul, fiind testate dermatologic.

Produsele NU sunt testate pe animale si NU contin parabeni, siliconi, uleiuri minerale, SLS sau SLES, acrilati, derivate din PEG, conservanti care elibereaza formaldehina, posibile surse de gluten.

Noile game se gasesc in farmaciile Sensiblu selectionate. Pentru mai multe intrebari si informatii despre produsele L’Erbolario, te asteptam pe https://www.facebook.com/LErbolarioinSensibluRomania

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare