Machiaj & Cosmetica

#lotiune fata # tratament calcaie #matreata #frumusete #otet de mere

Otetul de mere, un miracol pentru frumusetea ta! Cum sa-l folosesti

Otetul de mere este un miracol pentru frumusete. Acest ingredient pe care il folosesti adesea in prepararea salatelor, are nenumarate beneficii si in cosmetica. Iata trei modalitati in care il poti folosi in procesul de infrumusetare.

Lotiune pentru fata

Ai ramas fara lotiune pentru fata? Apeleaza la otetul de mere. Prepara o lotiune din 6 linguri de apa distilata si o lingura de otet si amesteca foarte bine. Cu ajutorul unei dischete demachiante inmuiate in solutia obtinuta, maseaza-ti tenul, apoi lasa-l sa se usuce in mod natural.

Aceasta solutie este eficiente pentru a scapa de porii deschisi, dar este un remediu excelent si intratarea acneei.

Scapa de matreata

Ai probleme cu matreata? Apeleaza la otetul de mere. Este un remediu excelent impotriva matretii si, in plus, il ai deja in casa, asadar nu vei fi nevoita sa dai bani pe produse scumpe din comert. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi intr-o cana de apa doua linguri de otet. Amesteca bine si clateste-te, dupa spalare, cu solutia obtinuta. Vei putea observa rezultatele inca de la prima utilizare.

Scapa de clacaiele uscate si crapate

Otetul de mere este util in tratarea calcaielor uscate si crapate. Tot ce trebuie sa faci este sa prepari o solutie din: 3 litri apa calda, 3 cani otet de mere, 1/2 cana sare, 5 picaturi ulei esenial de eucalipt si 5 picaturi ulei esential de lamaie. Amesteca totul foarte bine pana cand sarea se dizolva, apoi tine-ti picioarele la inmuiat, timp de 30 de minute in aceasta solutie. Cu ajutorul unei pietre ponce indeparteaza celulele moarte.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului