Machiaj & Cosmetica

#greseli frecvente # greseli machiaj #greseli de evitat #machiaj

Cele mai frecvente greseli de machiaj! Ce sa nu mai faci niciodata!

Din dorinta de a arata cat mai bine sau de a ascunde anumite imperfectiuni, multe femei au tendinta de a face greseli care au efect invers decat cel dorit. Iata care sunt greselile pe care nu trebuie sa le mai faci vreodata.

1. Aplici prea multe straturi de mascara! Toate ne dorim gene lungi si dese insa, aplicarea mai multor straturi de mascara duce la lipirea acestora si crearea unui efect nu prea placut. De aceea, este inficat sa folosesti doar doua straturi. Aplica mai intai un rimel cu efect de alungire si curbare, apoi unul cu efect de volum. Asteapta insa ca primul strat sa se usuce bine inainte de a-l aplica pe cel de-al doilea, pentru a evita lipirea genelor.

2. Exagerezi cu contul ochilor! O alta greseala frecventa este folosirea excesiva a conturului pentru ochi. Vei obtine un look mult mai placut daca trasezi o linie subtire in locul unei linii groase.

3. Folosesti farduri stralucitoare ziua! O greseala comuna pe care multi o fac este sa foloseasca farduri de ploape stralucitoare in timpul zilei. Acestea trebuie folosite seara, la o tinuta eleganta. Evita sa le ma folosesti, optand in special pentru farduri de pleoape mate.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare