Machiaj & Cosmetica

#par ingrijit #zahar #tratament # par sanatos #ingrijire par

Cum sa ai un par mai frumos si mai ingrijit pentru timp indelungat

Parul tau se ingrasa si isi pierde rapid stralucirea? Nu trebuie sa te speli zilnic pentru a avea o podoaba capilara de invidiat. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la acest truc simplu si eficient.

Amesteca samponul cu zahar! Acest ingredient care se regaseste in caselel tuturor are nenumarate beneficii pentru parul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci cantitatea de sampon necesara unei spalari cu o lingurita de zahar. Foloseste apoi samponul in mod normal avand grija sa masezi foarte bine scalpul.

Efectele acestui ingredient vor fi vizibile de la prima spalare. Parul tau va fi mai sanatos, mai stralucitor si mai rezistent. In plus, isi va pastra aspectul pentru o perioada mai indelungata. Acest lucru se datoreaza zahrului care ajuta la exfolierea scalpului, indepartand astfel toate impuritatile, inclusiv celulele moarte.

"Nu numai ca indeparteaza celulele moarte ale pielii, dar sporeste si rolul pe care atat samponul, cat si balsamul il au, facand astfel parul mai curat", a declarat Dr. Francesca Fusco, specialist in dermatologie la Wexler Dermatology.

Trebuie sa ai insa grija apoi, sa te clatesti foarte bine la final. In plus, nu este recomandat sa apelezi prea des la acest truc deoarece abraziunea in exces poate dauna pielii. Asadar, nu folosi acest truc mai des de o data la patru-cinci spalari.

Sursa foto: dressjessxo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare