Accesorii

#ochelari de soare #modele ochelari de soare #ochelari de soare in tendinte #ochelari de soare 2013

Modele de ochelari de soare pentru sezonul primavara-vara 2013

Ochelarii de soare reprezinta accesoriul care nu ar trebui sa lipseasca din nicio garderoba in sezonul cald. Pe langa faptul ca ofera protectie impotriva razelor solare si impiedica aparitia ridurilor, ochelarii de soare completeaza tinuta vestimentara si te ajuta sa arati excelent. Iata cateva modele de ochelari, potrivite pentru sezonul primavara-vara 2013.


Model Butterfly

Acest model de ochelari aminteste de moda anilor '60 si este in trend in acest sezon. Ochelarii Butterfly se potrivesc pentru orice tinuta vestimentara si sunt potriviti pentru a te proteja impotriva razelor puternice din timpul verii.


Model Cat Eye

Forma acestui tip de ochelari este neconventionala, dar rafinata, in acelasi timp. Acesti ochelari de soare sunt jucausi si se potrivesc de minune oricarei femei cu spirit ludic. Modelul Cat Eye nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in acest sezon. Ii poti asorta atat la o tinuta lejera, de plaja, dar si la o tinuta de seara. Petrecerile de vara vor fi mult mai frumoase, daca le privesti cu ochelarii Cat Eye.


Ochelari cu lentile colorate

Ochelarii de soare cu lentile colorate reprezinta piesa de rezistenta pentru sezonul primavara-vara 2013. Culorile variaza de la verde intens pana la albastru gri. Se poarta modelele de dimensiuni mici. Acest model de ochelari este perfect pentru o femeie eleganta si sofisticata.


Ochelari cu rame colorate

Designerii si-au concentrat atentia asupra culorilor, in acest sezon. Un alt model de ochelari, potrivit pentru primavara-vara 2013, il reprezinta ochelarii cu rame colorate. Un model jucaus pe care il poti folosi ca accesoriu pentru o tinuta vestimentara casual sau sport!


Ochelari de soare geometrici

Acest model de ochelari se potriveste femeilor indraznete care stiu ce vor si nu se sfiesc sa o arate. Ochelarii cu rame mari, in stil vintage sau ochelarii decorati cu diferite accesorii sunt perfecti pentru vara aceasta. In functie de marime si forma, ii poti asorta la majoritatea tinutelor de vara. Nu doar ca sunt in trend, dar acesti ochelari iti ofera si protectia solara de care ai nevoie.



Sursa foto: yummistyle.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare