Accesorii

#geanta #tendinte #genti #genti masculine #sezonul cald #geanta masculina

4 genti masculine in tendinte pentru sezonul cald 2013

Gentile au devenit, in ultima perioada, un accesoriu esential si pentru barbati, nu doar pentru femei. Gentile pentru barbati se potrivesc oricaror combinatii vestimentare si sunt importante nu doar pentru functionalitatea lor, dar si pentru aspectul inovator pe care il confera. Iti prezentam cateva dintre gentile pentru barbati in tendinte pentru sezonul cald 2013!


1. Servieta

Servieta este una dintre cele mai vechi genti utilizate de catre barbati. Modelele si dimensiunile servietelor s-au schimbat de-a lungul anilor. Chiar si culorile sunt mult mai diversificate. Culoarea acestor genti variaza de la negru inchis, la maro sau chiar visiniu. Sunt foarte bine compartimentate si foarte incapatoare. Cele mai multe modele de serviete au catarame in exterior. Acest tip de geanta este ideal pentru o tinuta business.


2. Geanta tip postas

In trecut, aceasta geanta era folosita doar de catre postasi pentru a transporta corespondenta la locuinta destinatarului. In prezent, acest tip de geanta are o utilitate practica si estetica pentru majoritatea barbatilor. Geanta poate fi confectionata din piele sau din panza, motiv pentru care se potriveste foarte bne cu hainele sport sau casual. Acest model de geanta a fost adoptat si de catre femei.


3. Borseta

La fel ca si servieta, borseta este una dintre gentile pentru barbati care s-au adaptat mai repede modei actuale masculine. Este foarte utila atunci cand pleci intr-o vacanta si nu ai unde sa iti pui actele sau aparatul de fotografiat. Borseta este purtata de foarte multi barbati si se potriveste cel mai bine cu hainele casual sau sport.


4. Geanta de voiaj

Orice barbat are nevoie de o geanta de voiaj moderna. Acest tip de geanta este unul foarte practic, folositor atunci cand calatoresti pentru perioade scurte de timp. Completeaza foarte bine vestimentatia oricarui barbat si sunt si foarte incapatoare. Culorile pentru geanta de voiaj masculina sunt, in general, sobre. Se pot purta atata cu haine casual, cat si cu haine business.



Sursa foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului