Accesorii

#pantofi #pantofi 2013 #pantofi in tendinte #garderoba 2013 #incaltaminte 2013

5 tipuri de pantofi care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in 2013

Din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca cel putin 5 tipuri de pantofi, care sunt la mare cautare in 2013. Daca anul trecut vedete au fost pantofii cu toc inalt, unii cu inaltimea chiar de 16 cm, in 2013 se poarta tocurile mici, care iti dau eleganta, dar iti ofera si confort. Iata cateva modele de pantofi la moda in 2013:


1. Kitten heels sau pantofii cu toc jos

Kitten heels, asa cum ii numesc editorii de moda, sunt un "must have" anul acesta. Acest tip de pantofi se caracterizeaza printr-un toc mic de 7 cm si sunt ideali atat pentru o vestimentatie de zi, cat si pentru o tinuta office. De asemenea, acestia trebuie sa prezinte mai multe combinatii de culori sau sa fie uni, insa o nuanta destul de puternica, precum portocaliu, albastru. De efect este si alegerea unei combinatii sofisticate de negru cu auriu. Kitten heels ofera eleganta unei tinute si iti poate pune in valoare silueta.


2. Sneakers

Modelul Sneakers reprezinta stilul college american si reflecta o noua tendinta pentru vestimentatia urbana, de zi. Cea care a creat acest model este Isabel Marant, un celebru designer american. Acesti Sneakers, sau pantofi cu talpa ortopedica stil gheata, sunt perfecti pentru o tinuta lejera si trendy de zi. Acestia merg combinati foarte bine cu jeansi in culori pastel sau albi.


3. Balerinii multicolori

In 2013 se poarta balerinii multicolori, cu detalii ludice, care aduc aminte de copilarie. Acestia ofera un aer fresh tinutei, dar si o nota de eleganta daca au o textura dantelata. Se poarta, de asemenea, si balerinii cu imprimeu animal print, cei cu aplicatii sau cu varful metalizat.


4. Mocasinii masculini

La mare cautare in 2013 sunt si mocasinii inspirati din moda masculina cu accente moderne. Se poarta mai ales modelele colorate si cu tinte aplicate. Designerii recomanda totodata si mocasinii cu imprimeuri aztec, animal print sau floral. De asemenea, poti opta si pentru o nuanta de nude, care ofera versatilitate, si ipe care o poti asorta la o gama variata de tinute.


5. Pantofii Oxford

Desi s-au purtat si anul trecut, pantofii Oxford revini in forta si in 2013. Acestia se poarta in nuante neutre precum nude, bej, camel si ocru. In ceea ce priveste materialele, este bine sa optezi pentru texturi lejere care lasa piciorul sa respire, precum dantela, pielea intoarsa sau plasa.



Sursa foto: lajollamom.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare