Accesorii

#pregatiri #accesorii #cununie civila #cununie #mireasa

Cum sa-ti accesorizezi tinuta pentru cununia civila

Ai depus actele, te-ai hotarat unde faci petrecerea de celebrare a cununiei civile si ti-ai ales inclusiv rochia sau costumul pe care il vei purta. Mai ramane doar sa iti alegi accesoriile care sa te puna in valoare si sa-ti confere un plus de eleganta.

Inca nu te-ai hotarat pentru ce accesorii sa optezi? Iata cateva idei pe care le poti folosi in functie de tinuta pe care ti-ai ales-o si de preferintele tale.   

Pantofii

Daca ai ales sa te imbraci intr-un costum din doua piese, de culoare deschisa, opteaza pentru o pereche de pantofi cu toc inalt cum sunt cei de la Envy . Culoarea alba, de lac, se asorteaza foarte bine costumelor in nuante pale. Pantofii sunt decupati in fata si sunt accesorizati cu o funda care le confera un plus de rafinament.  Acestia costa aproximativ 280 RON.

In cazul in care ai optat pentru o rochie sic, cu volane, poti asorta la aceasta o pereche de pantofi cu platforma, dintr-un material satenat. Genul acesta de pantofi ii poti gasi in culori diferite si ii poti asorta la aproape orice tip de rochie. Pantofii din imagine sunt decupati in fata si au atasata o fundita, ceea ce le da un plus de eleganta. Cu toate ca au un toc destul de inalt, acestia sunt confortabili, datorita platformei din partea din fata. Ii poti achizitiona la pretul de aproximativ 220 RON.

Esarfa sau sal

La un costum din doua piese poti adauga ca accesoriu o esarfa. Aceasta te va proteja de frig si in acelasi timp iti va oferi un plus de eleganta. Daca ai un costum cu imprimeuri este recomandat sa alegi o esarfa simpla iar, in caz contrar una cu un model discret. In acest fel vei evita banalul si vei atrage toate privirile asupra ta.

Pretul unei esarfe variaza intre aproximativ 20 si 50 RON. Le poti comanda si online, de la Meli Melo.

In schimb, daca ai optat pentru o rochie cu bretele sau chiar cu spatele gol poti folosi un sal. Acesta poate fi purtat atat pe umeri, cat si pe maini, in functie de preferinte. De asemenea, in cazul in care faci cununia civila intr-o luna mai racoroasa este indicat sa tii cont si de temperatura de afara.

Comanda online un sal de la Shopmania.ro la pretul de aproximativ 150 RON.

Accesorii de par

Agrafele cu flori, cu un aspect cat mai natural, fac parte dintre accesoriile cele mai folosite la evenimente speciale cum este cununia civila. Le poti atasa atat la un coc in zona cefei, cat si la o coafura formata din bucle stranse intr-o parte si lasate sa cada pe spate. Accesoriile pentru par, costa intre 30 si 200 RON. Se pot cumpara din magazine specializate cu produse de coafat sau se pot comanda online, de exemplu de la magazinul Dulken & Derrick Inc.

De asemenea, pentru aceste coafuri poti chiar sa optezi pentru flori naturale pe care coafeza sa ti le prinda in par. Le poti alege in functie de preferintele tale, insa este bine sa ai grija la culorile si marimea lor. Florile trebuie sa se asorteze atat cu imbracamintea, cat si cu celelalte accesorii pe care le vei purta.  

Palarii

Palariile sunt accesoriile preferate in special de femeile foarte elegante. Daca la tinuta de la cununia civila vrei sa adaugi un plus de rafinament, alege o palarie care sa se potriveasca stilului tau si sa se asorteze cu rochia sau costumul pe care le vei purta in aceasta zi deosebita. Palariile au fost si vor ramane un accesoriu elegant, nelipsit din garderopa unei femei care se respecta si care are grija de felul in care arata.

Pretul unei palarii de la moonsoon.co.uk variaza intre 80 si 100 RON.

Bijuterii

Pentru o ocazie deosebita ai nevoie de bijuterii deosebite. Alege de exemplu bijuteriile confectionate din trandafiri naturali. Petalele de trandafir nu se vor usca niciodata, deoarece sunt invelite intr-un strat protector, transparent, care ii confera un aspect de portelan. Petalele sunt placate pe margini cu aur de 24 de Karate.  Ai grija insa la rochia la care asortezi bijuteriile, deoarece risti sa-ti incarci prea mult tinuta.

Pretul unui inel sau al unui pandantiv din trandafiri naturali este de 250 RON. Il poti comanda online de la Beprecious.ro.

In cazul in care ai o rochie incarcata poti folosi cateva bijuterii simple de aur sau de argint. Un lantisor la baza gatului insotit de un pandantiv care sa aiba acelasi model cu cerceii si eventual cu un inel iti vor da un aer tineresc si totodata vor atrage prin simplitatea lor. Daca esti o persoana romantica poti alege setul in forma de inimioara de la Silver4you. Setul costa aproximativ 110 RON, insa produsele se pot achizitiona si separat, in functie de preferintele tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare