Accesorii

#galben #roz #maroniu #culoare #culori #quelle #geanta #curea #ochelari #accesorii

Da culoare tinutei tale cu accesoriile Quelle

In perioada verii, stilistii in moda incurajeaza atitudinea plina de speranta prin culorile puternic animate, sofisticate, ale pieselor vestimentare. Galben, roz, bleu,  maron sau rosu sunt nuante care se regasesc din plin in acest sezon in rafturile magazinelor. Daca nu vrei sa cheltui foarte multi bani pe haine, apeleaza la un truc simplu: adu o pata de culoare tinutei tale cu accesoriile potrivite.

Quelle ne propune cateva accesorii deosebite in trei nuante foarte speciale:

 Maroniu

 Daca vrei sa inspiri seriozitate si eleganta prin tinuta ta, inspira-te in alegerea accesoriilor din nuantele sobre ale naturii. In acest sens, maroul este cel mai potrivit deoarece combina sobrietatea negrului cu senzualitatea aramiului. Tonurile naturale de maro care iti confera un aer de eleganta aparte pot fi puse in evidenta de accente puternice de rosu, auriu si galben.

 
 Ochelarii   Geanta  Cureaua
     

Ochelarii de soare sunt accesoriile vedeta in sezonul estival. Cu inscriptie POMPÖÖS pe bratele ramei, ochelarii de la Quelle aduc un plus de rafinament tinutei tale.

Pietricelele din sticla si coronita de pe lentila sunt detalii care te fac remarcata.

Accesoriile sunt foarte importante pentru o femeie pentru ca o fac sa straluceasca in ochii celorlalti. Geanta, pe langa faptul ca este un obiect necesar, este si un accesoriu care ii pune in valoare tinuta unei femei.

Quelle recomanda un model de geanta modern, cu un stil urban, potrivit pentru o femeie activa. Aplicatiile argintii permit asocierea acesteia cu bijuterii cu aspect metalic.

Poti aduce stralucirea pietrelor in tinuta ta cu ajutorul acesti curele de la Quelle. Un aliat important in crearea unei talii de viespe este cureaua, aceasta putand fi asociata la diverse piese vestimentare .

Cureaua din imagine este un accesoriu tip bijuterie si nu trebuie sa lipseasca din arsenalul obiectelor de infrumusetare feminina.

 Pret: 249,90 lei  Pret: 199,90 lei  Pret: 169,90 lei

 

 Galben

 Lumina, caldura si multa buna dispozitie sunt senzatii pe care le transmiti purtand un obiect vestimentar in culoarea soarelui. Daca vrei sa arati ca o petala de floare sau sa radiezi ca o raza de soare, indrazneste si adopta in tinuta ta o bluza, o fusta sau un accesoriu galben. Aceasta nuanta este pretentioasa datorita efectului vizual foarte puternic, insa incantatoare pe o piele frumos bronzata.
Geanta Ochelarii Cureaua
     
Quelle iti propune pentru aceasta vara o geanta incapatoare, in care sa depozitezi toate obiectele necesare unei femei cochete. Ingenios compartimentata si cu un sistem de inchidere foarte sofisticat pe baza de clapa cu magnet, geanta din imagine poate fi o excelenta pata de culoare pentru o garderoba simpla. La moda in aceasta vara sunt ochelarii de dimensiuni mari, adaptati bineinteles dupa forma fetei . Ochelarii din imagine se potrivesc atat la o tinuta sport, cu pantaloni scurti de plaja si tricou polo, cat si la o tinuta mai eleganta formata dintr-o rochie lunga, alba din in si sandale cu barete subtiri. Puneti in evidenta talia cu o curea galbena din lac cum este cea din imagine. Poate fi asortata cu usurinta atat la o pereche de pantaloni albi, cat si la unii negri. Pentru un plus de rafinament poti folosi cureaua ca accesoriu la o rochie simpla sau deasupra unei camasi mai lungi.
 Pret:  229 lei  Pret: 79,90 lei  Pret: 99 lei


 Roz
Rozul si fucshia au obtinut un loc puternic in garderoba feminina in sezonul primavara-vara. Aceasta culoare este preferata indeosebi de femeile care vor sa inspire delicatete si feminitate, carora le-ar placea sa traiasca intr-o lume roz-bombon. Psihologii sunt de parere ca alegerea nuantei roz mai ales de catre tinere este explicabila prin mesajul transmis de aceasta nuanta: diminueaza tendintele agresive si inspira sentimente de dragoste.
Geanta Ochelarii Cureaua
   

 

Daca vrei sa aduci putina personalitate tinutei tale, fa-o printr-o curea sofisticata. Fie ca vrei sa-ti pui in valoare talia, fie ca doar vrei sa aduci o pata de culoare, o curea se dovedeste un accesoriu perfect.

Modelul propus de Quelle din piele ecologica este potrivit pentru a aduce la viata o tinuta terna, cum este cazul unei rochii simple negre.

Aceasta geanta absolut splendida, cu un aspect impletit si aplicatii stralucitoare, este accesoriul potrivit pentru o tinuta rafinata. Daca iubesti tot ce luceste si vrei si tu sa radiezi, opteaza pentru un astfel de model. Cu ajutorul unor ochelari potriviti poti ascunde efectele neplacute dupa o noapte de nesomn sau dupa o expunere prelungita la soare, dar mai ales iti poti crea o tinuta extrem de chic.
Pret: 99,90 lei Pret: 179,90 lei Pret: 79, 90 le

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare