Accesorii

#matase #talie #stil #haine #tinuta #coafura #esarfa

6 variante de a-ti lega esarfa

O rochie , o camasa sau un clasic sacou negru. Intr-o zi de vara, matasea sau inul este materialul cel mai potrivit, in timp ce in sezonul rece lana sau casmirul iti aduc deopotriva caldura si eleganta de care ai nevoie.

Indiferent de esarfa pentru care optezi, nu uita ca exista o multime de variante prin care te poti accesoriza. Pune-ti imaginatia la incercare si gaseste look-ul care ti se potriveste cel mai bine stilului tau.

Varianta 1. Strange esarfa pe diagonala intr-un triunghi . Ruleaz-o mai departe pana formezi o banda subtire de cativa centimetri. Leag-o in jurul gatului cu nodul in partea din fata. Daca porti o camasa, acesta trebuie sa iasa in mijlocul gulerului. Incearca sa contrastezi culoarea esarfei cu cea a camasii, pentru a parea ca ai o bijuterie la gat. Pentru acest model ai nevoie de o esarfa confectionata dintr-un material subtire.

Varianta 2.  Fa un triunghi dintr-o esarfa mai mare. Prinde colturile in jurul gatului si adu-le inapoi in fata, dupa care fa un nod. Esarfa nu trebuie lipita de gat, ci lasata usor neglijent. Pentru aceasta varianta se potriveste o esarfa dintr-un material mai gros, cu ciucuri sau franjuri. Este un model potrivit unei tinute casual.

Varianta 3.  Fa un triunghi mare, fara sa unesti colturile intre ele. Pune esarfa lejer pe umeri, fara sa faci nod. Aceasta varianta este potrivita la o tinuta eleganta pentru serviciu sau la o rochie de seara , asemeni unui sal.

Varianta 4. O esarfa dreptunghiulara foarte lunga, indiferent de material, se infasoara in jurul gatului de mai multe ori, dupa care capetele se prind in diverse moduri:

  • Un capat in fata, unul in spate;
  • Ambele capete in fata, ascunse sub materialul infasurat in jurul gatului;
  • Ambele capete prinse la spate, lasate sa curga cat mai mult.

Jessica Alba este adepta acestui stil si are o colectie impresionanta de esarfe care au devenit chiar o semnatura stilistica pentru imaginea ei.

Varianta 5. Renunta la traditionala metoda de a-ti lega esarfa in jurul gatului. Ai posibilitatea de a incerca mai multe stiluri prin care poti da viata unei tinute terne. Daca vrei sa aduci putin feminitate pantalonilor pe care-i porti zi de zi, prinde in loc de curea o esarfa colorata. De asemenea, daca vrei sa-ti pui silueta in valoare, leaga in jurul taliei o esarfa neagra, dintr-un material lucios. Aseaz-o astfel incat sa-ti faca talia sa para mai subtire.

Varianta 6. Accesorizeaza-ti coafura cu o esarfa rafinata. O poti folosi la diferite stiluri de coafura: coada de cal , coc, bentita, batic etc, important este sa indraznesti!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului