Pentru ea

#outfit intalnire #rochie intalnire # tinute intalnire #tinute valentine`s day

Trei tinute pentru o intalnire reusita

Ca este vorba de Valentine's Day, de Dragobete sau de prima intalnire, vrei sa stralucesti de fiecare data. Frumusetea exterioara o oglindeste pe cea interioara, este drept. Dar putin ajutor in plus nu strica. In functie de personalitate, dar si de locul intalnirii, alege tinuta care ti se potriveste:

Este o seara speciala si, daca jumatatea ta s-a gandit sa te surprinda cu o cina romantica la restaurant, look-ul ales trebuie sa fie pe masura. O roche midi, semiclos, cu maneci trei sferturi si imprimeu colorat, iti va conferi un look romantic, in ton cu atmosfera.

Daca seara dedicata iubirii incepe cu invitatia la un film de dragoste, tinuta ideala trebuie sa iti asigure confortul necesar fara ca elementul estetic sa fie insa compromis. Alege un croi lejer. Detaliile florale reintregesc cromatic outfitul si il pun in valoare. Si, pentru ca stilul relaxat caracteristic este unul permisiv in privinta incaltamintei, poti renunta la tocuri asigurandu-ti doza de confort necesara.

 

Adeptele unui stil nonconformist pot opta pentru o combinatie indrazneata. Tulle, jerseu, imprimeuri. Incaltamintea poate fi comoda, asa ca te vei putea bucura in voie de seara romantica. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului