Pentru ea

#lenjerie Valentine’s Day #Sevensins.ro #valentines day #lenjerie intima

Secrete pe care doar femeile le stiu: lenjeria care il va da pe spate de Valentine’s Day!

Anul acesta, piesele de lenjerie din dantela, satin sau sifon, sunt secretul tau, pe care sa il dezvalui partenerului in seara de Valentine’s Day, intr-un cadru romantic si pasional. Colectia de lenjerie pentru Valentine’s Day de la SevenSins.ro aprinde pasiunea in cuplu in noaptea in care sarbatorim iubirea mai mult ca oricand.

Dantela sofisticata, eleganta si provocatoare, in acelasi timp

Dantela se afla in topul preferintelor barbatilor atunci cand vine vorba despre lenjerie intima. Studiile arata ca 30% dintre domni isi imagineaza piese din dantela atunci cand se gandesc la lenjeria intima ideala.

Potrivite oricarei siluete, piesele de lenjerie din dantela sunt seducatoare si provocatoare. Indiferent daca alegeti rosu incandescent sau negrul plin de mister, seturile de lenjerie din dantela de la SevenSins.ro asigura ingredientele unei seri pline de pasiune.

Satin placut la atingere

Pentru a stapani cu adevarat arta seductiei, femeile trebuie sa poarte lenjerie provocatoare in primul rand pentru felul in care le face sa se simta, pentru placerea proprie de a se simti atractiva si pentru incredere in ea.

Materialul de lenjerie intima considerat cel mai placut la atingere de catre femei este satinul. Colectia SevenSins.ro pentru Valentine’s Day propune o diversitate de piese din satin, care rasfata simturile si dau o stare de bine pentru o seara plina de romantism alaturi de partener.

Seturi, corsete, camasi sau halate cu detalii fine si finisaje delicate

Detaliile lenjeriei purtate in noaptea de Valentine’s Day trebuie sa atinga perfectiunea. Cusaturile fine, dantela cu modele florale care acopera in mod misterios pielea, satinul fin sau chiffon-ul usor transparent vor aprinde pasiunea in cuplu de Ziua Indragostitilor si nu numai.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare