Pentru ea

#stil feminin #tinute metalice #tinute metalice sarbatori #tinute sarbatori

Tinutele metalice, outfitul perfect pentru Sarbatori

Fii cat mai stralucitoare anul acesta de Sarbatori cu cele mai uimitoare tinute metalice pe care marii designeri le propun in acest an. Lasa-te coplesita de spiritul cald si stralucirea Craciunului si adopta o tinuta aurie sau argintie cu care sa eclipsezi toti invitatii de la petrecerea la care esti invitata. Iata cateva idei de outfituri in nuante metalice uimitoare, care te vor face sa fii atractia serii:

1. Sacoul metalic

O pereche de pantaloni negri cu talie inalta, slim, un top de matase alba si un sacou in nuante stralucitoare de auriu, cu o croiala usor asimetrica si cu gulere pronuntate vor crea tinuta ideala pentru tine la cea mai rafinata petrecere de Craciun.

2. Pantalonii cu imprimeuri florale aurii

Daca vrei sa adopti o tinuta mai inedita de Craciun, atunci alege o pereche de pantaloni aurii. in stil oriental, bufanti, si asorteaza-i cu o bluza scurta pana in talie, pufoasa, gri deschis, si da-i o nota de extravaganta cu un colier statement, cu accente tribale.

3. Fusta creion aurie

Fustele creion sunt in mare voga in 2014. Asadar, creeaza-ti un outfit surprinzator, combinand o fusta creion in nuante metalice cu o camasa de un albastru electric fabulos. Tinuta ta va atrage cu siguranta toate privirile asupra ta.

4. Rochia argintie

Daca auriul ti se pare o nuanta prea pretioasa, argintiul vine cu o sclipire mult mai neutra, insa nu lipsita de eleganta. Daca te pregatesti sa mergi la o petrecere de Craciun sofisticata, nu ezita sa alegi o rochie lunga, ce iti lasa umerii usor dezgoliti si cu cateva pliuri subtile, ce emana eleganta la superlativ.

5. Topul argintiu electrizant

In cazul in care vrei sa iti petreci seara de Craciun alaturi de prieteni intr-un club, atunci tinuta perfecta pentru tine este formata dintr-un top argintiu, electrizant, tridimensional, asortat cu o pereche de pantaloni usor stralucitori, care au un aer usor masculin, insa lasa sa se intrevada o senzualitate feminina plina de mister si foarte provocatoare.



Sursa foto: thefashionspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului