Pentru ea

#frumusete #exfoliere #ingrijire picioare # picioare frumoase #cum sa ai picioare frumoase # celulita picioare

Cum sa ai picioare superbe si sexy in orice anotimp

Tanjesti mereu dupa finetea picioarelor pe care o afiseaza vedetele? Acum poti sa ai si tu cele mai provocatoare si sexy picioare, daca pui in aplicare cateva sfaturi si tratamente speciale. Iata cateva dintre acestea:

1. Exfolierea

Pentru a scapa de aspectul nesanatos si foarte uscat al pielii este foarte important sa elimini celulele moarte ale epidermei. Asadar, cel putin o data pe saptamana, exfoliaza-ti pielea cu o masca naturala, precum zaharul, sau cu un produs special. Pentru a avea un efect maxim, aplica aceste produse pe pielea uscata, si nu umeda, pentru a elimina in totalitate celulele moarte.

2. Hidratare profunda

Imediat dupa exfoliere, picioarele tale au nevoie de o hidratare profunda. Tot ceea ce trebuie sa faci este alegi crema hidratanta corecta, in functie de tipul pielii tale. Astfel, daca pielea ta este grasa, alege o lotiune pe baza de apa.

3. Elimina celulita

Urmatoarea etapa pe care trebuie sa o aplici pentru a avea picioare de invidiat este masajul, care te va ajuta sa scapi de aspectul neplacut al cojii de portocala. De asemenea, cremele anticelulitice sunt benefice pentru eliminarea celulelor de grasime, insa acestea trebuie folosite cu regularitate.

4. Spala-ti corect picioarele si foloseste produse speciale

Daca vrei sa ai picioare superbe, atunci trebuie sa acorzi o mare atentie si ingrijirii lor zilnice. Foloseste un sapun neutru, pentru a nu modifica secretiile naturale ale pielii in ceea ce priveste productia de acizi grasi si usuca-le bine, in special in zona dintre degete.

Dupa fiecare dus foloseste o crema hidratanta, iar o data pe saptamana aplica pe picioare o crema mai grasa, care sa contina acizi alfa-hidroxi si inveleste-ti imediat piciorele. Ai grija si la unghii, taie-le colturile patrate, pentru a evita cresterea lor sub piele si netezeste striatiile de pe unghie cu o pila fina, apoi impinge cuticulele spre interior cu un bat de bambus. Evita sa iti tai pielitele, deoarece acestea vor creste si mai rau si vor favoriza uscarea mult mai rapida a pielii.

Sursa foto: groupon.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare