Pentru ea

#silueta #tinuta #vestimentar #plinuta #corpolenta #kilograme #look #slaba #a subtia #slim #moda

Sfaturi vestimentare pentru femei corpolente

Secretul unei apariti de senzatie este sa arati slaba si inalta oricum te-ai imbraca si oricate kilograme in plus ai avea. Femeile mai corpolente pot foarte usor sa-si accentueze atuurile daca pun in aplicare cateva trucuri in fashion. Urmand aceste sfaturi poti sa face ca surplusul de kilograme sa nu-ti mai fie cel mai mare inamic in fiecare dimineata cand deschizi sifonierul.

1 Alege o singura culoare. O tinuta intr-o singura culoare cum ar fi albastru marin sau negru este cea mai simpla cale pentru a arata ca ai mai pierdut cele cateva kilograme in plus.

2 Evita carourile mari. Un model in carouri mai mici pacaleste ochiul si ofera un look mai discret. Un alt sfat ar fi sa eviti sa porti doua piese vestimentare in carouri. Daca ai o bluza cu acest model, opteaza pentru o fusta simpla si invers.

3 Alege lungimea potrivita. Opteaza pentru fustele care au tivul deasupra genunchiului. Acestea au efectul de a lungi picioarele. Evita-le pe cele  care trec de genunchi, pentru ca acesta nu fac decat sa evidentieze grosimea pulpei (gambei).

4 Evita fustele scurte si mulate. Accentueaza forma corpului si scot in evidenta defectele unei siluete. De asemenea stai departe si de cele tip gogosar. Poarta in schimb fustele in cloch fluide sau cele drepte pana la genunchi.

5 Poarta tricouri cu decolteu in forma de V. Alege tricourile cu un decolteu mai adanc, au menirea de a subtia gatul si de a da un aspect aromios bustului. Stai departe in schimb de bluzele cu prea multe volane pentru ca amplifica efectul de volum.

6 Poarta dungile verticale. Fie ca e vorba de o bluza, pantaloni sau fusta, alege intotdeauna articolele cu dungi verticale care au menirea de a subtia silueta si stai deoparte de cele orizontale care au efectul invers.

7 Subtieaza silueta folosindu-te de culoare. Vara, nuantele precum galben sau roz atrag privirea si distrag atentia de la partile pe care vrei tu sa le ascunzi. De asemenea, negru, albastru marin sau maro sunt culori cu rol de micsorare.

8 Adauga un strop de culoare. Daca alegi de exemplu un trusou negru, il poti asorta cu o jacheta intr-o alta culoare. Uite trei optiuni: culoriile neutre, pastelurile si cele inchise stralucitoare care sa aduca un plus de glamour tinutei tale.

9 Alege intotdeauna fustele in A. Rochiile sau fustele stranse pe talie care se latesc spre capete sunt ideale pentru a ascunde punctele mai putin avantajoase ale tinutei tale.

10 Poarta blugii boot cut sau flare si alege sa-i accesorizezi cu o pereche de sandale cu platforma. Jeansii vor masca surplusul de kilograme, iar sandalele vor subtia picioarele.

11 Poarta tocuri. Fie ca vorbim de sandale, pantofii eleganti sau cizme, tocurile sunt un must in aceste cazuri. Alungesc picioarele, subtiaza silueta si dau impresia de statura impozanta, inalta. 

12 Stai departe de sandalele cu barete care scurteaza piciorul. Anumite sandale au o bareta groasa in jurul gleznei. Acestea se potrivesc doar femeilor foarte subtiri. Tocmai de aceea, este mai bine sa te opresti asupra acelora care nu au bareta, iar daca au sa fie una subtire si discreta.

13 Alege geanta de dimensiunea potrivita. Mignionelor le stau foarte bine cu gentiile micute si delicate, in timp ce femeilor mai corpolente le vin foarte bine gentile de dimensiuni medii.

14 Bijuteriile potrivite. Un cercel ales cum trebuie sau un pendativ cu o forma pe masura ajuta la subtierea fetei si a gatului. Astfel, alege intotdeauna sa porti cercei lungi si medalioane in forma de V, pentru un efect de alungire. In privinta bratarilor, opteaza pentru cele subtiri, cu spatii intre ele.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare