Pentru ea

# rochii elegante #stil feminin #rochii

Rochii elegante Chic Diva - Top 5 modele in culorile anului

Cum deja poate ai aflat, culoarea anului 2020 este albastrul clasic, o nuanta pe care suntem obisnuiti sa o asociem cu pacea, linistea si armonia. Este o culoare a creativitatii si nu trebuie sa te sfiesti in a fi creativa cand vine vorba de rochiile elegante pe care le vei purta in 2020 si nuantele alese! Acestei culori i se adauga violetul, rosul, verdele si galbenul stralucitor sau albul, culori norocoase ale anului care abia a inceput!

Poti opta pentru rochii lungi sau rochii midi, important este sa integrezi culorile mentionate in garderoba ta pentru a fi in trend si pentru a atrage norocul, dar mai ales privirile de partea ta in 2020!

Ti-am pregatit un Top 5 rochii elegante in culorile trendy ale anului 2020! Tu decizi pe care dintre ele le vei integra in garderoba ta!

1. Rochie de seara si de ocazie eleganta lunga, albastra, cu bretele lungi, din lycra Pandora 

Albastrul marin, linistitor al rochitei Pandora te va binedispune instant si iti va asigura o stare placuta indiferent de circumstante! Alege modelul de rochie cu bretele lungi si datorita croielii versatile care iti permite sa o porti in zeci de feluri diferite, in functie de plasarea bretelelor lungi ale rochiei, avand astfel mai multe rochii de ocazie intr-una singura!

Pandora este o rochie eleganta adorabila pe care o vei purta cu drag indiferent de eveniment!

2. Rochie lunga, mov, cu fusta clos si maneci scurte, din barbie, Lolita

Pentru a captiva atentia tuturor atunci cand pasesti intr-o incapere, iti recomandam o rochie in nuante intense, vibrante de mov. Rochia Lolita te va cuceri instant prin croiala lady-like si culoarea puternica violet care iti va asigura o prezenta placuta! Alege accesorii in nuante mai subtile pentru a completa tinuta, fara a fi stridenta, movul este o nuanta puternica si poti tempera putin aspectul final, renuntand la alte tuse de culoare.

3. Rochie de zi lunga alba cu decolteu in V si volanase din barbie Teona

Albul este considerat culoarea perfectiunii. Denota claritate, simplitate, puritate si generozitate din partea persoanei care alege sa o poarte. Apeleaza cu incredere la aceasta culoare in 2020 pentru look-uri fresh, minimaliste sau compuse, in functie de cum alegi sa completezi tinuta. Rochia de zi lunga alba Teona, in nuanta alb este ideala pentru evenimente, dar si pentru o plimbare boema, gratie croielii clasice, cuminti, pe care o poti accesoriza colorat sau cu bijuterii pretioase, stralucitoare, in functie de tipul de eveniment la care mergi.

4. Rochie de zi, midi, verde, cu decolteu in V, din crep, Kylie

Apropiata de albastru ca vibratie si ton cromatic, verde este o culoare preferata de majoritatea pentru tinutele de zi, mai putin insa pentru tinutele de seara. Fie ca alegi sa porti rochii elegante in timpul zilei sau seara, modelul Kylie te va avantaja, datorita croielii sexy care evidentiaza decolteul si a nuantei placute, reci, care va contrasta cu designul indraznet.

5. Rochie de seara eleganta si rochie de ocazie lunga, rosie, cu decolteu in V, din satin, Tammy

Rosul, nuanta feminitatii absolute, renumita si pentru ca aduce noroc, vitalitate, sau te fereste de privirile rele, nu putea sa lipseasca din lista noastra. Modelul de rochie propus se ridica la nivelul acestei culori, avand o croiala aparte, potrivita dansatoarelor indraznete! Daca iti doresti sa stralucesti, sa fii o adevarata zeita pe ringul de dans, trebuie sa incerci rochia eleganta Tammy, din satin fin si stralucitor, in rosu intens, pentru o aparitie de senzatie!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare