Pentru ea

#stil deminin # rochii primavara #tendinte primavara #primavara

Primavara ta va fi mai frumoasa daca vei purta una dintre aceste 5 rochii potrivite oricarei siluete!

Doar cateva saptamani ne mai despart de venirea primaverii si desi nu a fost o iarna grea, probabil si tu abia astepti sa iti schimbi garderoba. Probabil astepti cu nerabdare ziua in care vei purta din nou tinute mult confortabile si vei uita de cizme si geci de iarna.

 

Iar daca ai nevoie de rochii noi, atat pentru mers la serviciu, dar si pentru diferite evenimente la care esti invitata, iti sugeram sa alegi rochii cat mai colorate sau rochii care sa atraga atentia datorita imprimeurilor. Nu iti face griji in privinta siluetei: chiar daca nu ai un abdomen plat sau picioare definite, nu inseamna ca trebuie sa porti doar piese vestimentare care sa nu iasa in evidenta. Bucura-te de fiecare zi si alege rochii de marimi mari de pe trendland.ro, in care vei arata spectaculos. In continuare iti prezentam cateva dintre preferatele noastre pentru primavara aceasta!

Pentru zilele in care nu stii ce sa mai porti la birou pentru a arata bine si pentru a avea o tinuta adecvata chiar si unei sedinte importante, iti recomandam o Rochie pepit cu broderie alb-negru. Stofa tip pepit este foarte apreciata si cunoscuta de zeci de ani si trebuie sa recunoastem ca nu se va demoda niciodata. Schimba total orice piesa vestimentara si se potriveste in orice imprejurare. Aceasta rochie are o croiala dreapta, astfel incat nu va trebui sa iti faci griji in privinta siluetei si este decorata cu broderie florala alb-negru, ceea ce o face perfecta pentru inceputul primaverii.

Chiar daca nu ai silueta perfecta, nu te teme de piese vestimentare cu imprimeuri. Spre exemplu, Rochia cu print etno albastru si sclipici discret arata excelent pe oricine, datorita croielii drepte si modului in care este pozitionat imprimeul. Este confectionata din jerse elastic, fin, asa ca va fi ideala pentru primavara si nu numai (o poti purta chiar si la toamna, cand temperaturile nu vor fi foarte scazute).

Primavara inseamna veselie, iar acest lucru ar trebui sa se observe si in ceea ce priveste alegerea tinutelor. De aceea, iti recomandam sa porti o Rochie dreapta verde si mustar. Culoarea mustarului este una dintre cele mai apreciate din ultimii ani, asa ca nu vei da gres alegand-o! Aceasta rochie este confectionata din stofa subtire, texturata, iar datorita faptului ca este elastica, o sa se aseze foarte frumos pe corp. In partea din fata, decolteul este accesorizat cu un detaliu floral realizat din dantela verde.

Nu crede in miturile de fashion conform carora daca nu ai silueta perfecta, trebuie sa porti doar culori inchise, eventual bleumarin si negru. Nu culorile sunt cele care adauga vizual kilograme, ci piesele vestimentare necorespunzatoare (prea stramte sau prea largi). Asa ca pentru birou iti recomandam Rochia fucsia cu maneci cu volane suprapuse. Datorita plusului de eleganta conferit de maneci, poti purta aceasta rochie si la un eveniment de zi si te asiguram ca vei arata spectaculos!

Si nu in ultimul rand, iti prezentam Rochia evazata cu aspect suprapus. Aceasta are o croiala deosebita, lejera si este confectionata din jerse maro-negru cu un model deosebit. Decolteul este accesorizat cu o fundita argintie si suntem siguri ca o sa iti placa si manecile trei sferturi cu garnituri negre!

Dupa cum poti observa, aceste rochii sunt deosebite si se potrivesc tuturor siluetelor, asa ca nu ai nici un motiv sa nu le adaugi in garderoba ta!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare