Pentru ea

#modele costum de baie # tendinte costum de baie #costum de baie

Nu ai gasit costumul de baie perfect pentru vara aceasta? Iata recomandarile noastre!

Ne apropiem cu pasi repezi de jumatatea verii, asa ca orice escapada la mare este un motiv de bucurie. Vara este anotimpul preferat al multor persoane, insa din pacate pare ca trece foarte repede. Daca ai planuri pentru saptamanile urmatoare si esti in cautarea celui mai bun costum de baie, iti sugeram sa il comanzi online! Este mult mai simplu si rapid si nici nu trebuie sa mai pierzi timpul prin magazine. Probabil ti s-a intamplat si tie sa iti doresti un anumit costum, dar sa constati ca nu este disponibil in marimea ta. Online, vei scapa de toate aceste neplaceri! In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva costume de baie superbe, pe care le poti purta atat la mare, dar si la piscina.

Din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca un costum de baie intreg. Acest tip de costum este ideal in special pentru inot si pentru petreceri la piscina. Daca vrei sa ai un look iconic, iti recomandam un Costum de baie intreg Baywatch Rosu. Asa cum ii spune si numele, este inspirat din celebrul serial "Baywatch”, de care cu siguranta ai auzit. Cu toate ca are un design simplu si este un costum casual, potrivit mai mult pentru inot, il poti folosi cu incredere si la o petrecere, accesorizandu-l cu un caftan, un kimono sau chiar cu o esarfa supradimensionata pe care o poti purta in forma de fusta.

Tot pentru petreceri la pisicina sau pentru a merge la plaja intr-un loc deosebit, iti recomandam un Costum de baie premium din doua piese Capri Negru-Auriu. Este un costum din doua piese, realizat din materiale premium. Sutienul are forma de triunghi cu push-up si cupe ce dau impresia unui bust mai mare si mai ferm. Distanta dintre cupe este ajustabila, datorita unui snur de tip corset. Acest costum are textura de poliamida si iti garantam ca te vei simti perfect purtandu-l!

Daca iti doresti un costum simplu, atat pentru inot, dar si pentru plaja, care sa iti permita sa te bronzezi cat mai frumos, alege un Costum de baie premium din doua piese Seychelle-Flamingo. Este confectionat din materiale premium, are culoarea neagra si un imprimeu simpatic, cu flamingo. Sutienul cu push-up in forma de triunghi iti va pune bustul in evidenta si iti va asigura suportul si confortul de care ai nevoie. Poti regla foarte usor distanta dintre cupe cu ajutorul unui snur, iar slipul clasic se regleaza din laterale.

Preferi slipii cu talie inalta? Avem o sugestie pentru tine: Costum de baie premium din doua piese Corse Traditional. Datorita slipului tip centura spaniola, il poti regla oricat de sus sau de jos doresti. Este un costum colorat, ce nu are cum sa treaca neobservat, care imbina parti simple, rosii, cu zone acoperite de un imprimeu floral delicat, pe fond alb.

Ultima recomandare din aceasta serie este un Costum de baie premium din doua piese Togo negru cu fermoar. Acesta are un slip brazilian reglabil pe laterale si un sutien tip banda cu fermoar, ce se leaga la spate. Costumul are o usoara nota eleganta si iti garantam ca te vei simti atragatoare purtandu-l!

In incheiere, am vrea sa stim care este costumul tau preferat dintre cele prezentate!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/hG-iV5hnqlo

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare