Pentru ea

#alimente #nuci #unghii sanatoase

Alimente necesare pentru a avea unghii lungi si puternice

 

 

Ingrijirea unghiile este la fel de importanta ca ingrijirea pielii sau parului. Pentru a evita ruperea unghiilor și pentru a avea o crestere mai rapida, este necesar ca organismul nostru sa absoarba cantitati mari de nutrienti si vitamine, pe care le poti obtine din unele alimente in mod natural.

Din cauza  folosirii ojelor si a altor produse chimice, unghiile pot avea un aspect galbui, de aceea este  esentiala o dieta sanatoasa care sa ajute la regenerarea unghiilor.

 

Datorita alimentelor naturale, ca metoda de infrumusetare si remediu, poti evita proceduri precum geluri sau unghii false. Pe de alta parte, o dieta echilibrata te ajuta sa rezolvi alte probleme de sanatate sau frumusete.

Alimente necesare pentru a avea unghii lungi si puternice

Nuci

Nucile contin concentratii mari de vitamina H, cunoscuta si sub denumirea de biotina, care este esentiala pentru a avea unghii sanatoase. Acest aliment ajuta la metabolizarea grasimilor si proteinelor, in consecinta, promoveaza cresterea sanatoasa a tesuturilor si previne ruperea unghiilor.

 

Spanac

Spanacul are diverse vitamine, printre care cele mai deosebite sunt vitaminele A si H. Acesta este  si un important antioxidant care regenereaza tesutul si reda culoarea naturala a unghiilor tale. De asemenea, are concentratie mare de apa, ceea ce il face o sursa buna de hidratare si fier.

 

Struguri

O alta sursa de antioxidanti care contine si cantitati mari de vitamina C. Aceasta, pe langa faptul   intareste sistemul imunitar, ajuta si la producerea de colagen atat la nivelul pielii, parului si unghiilor, prevenind deteriorarea la nivel celular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare