Pentru ea

#espadrile #palarie paie #vintage #accesorii gradinarit

Moda verii 2020. Sunt in trend accesoriile din paie

 

De la genti pana la palarii, accesoriile din paie sunt cele mai trendy in vara anului 2020. Inclusiv espadrile cu talpa impletita din paie vei gasi in magazine. Toate adauga o nota plina de farmec si un aspect vintage tinutelor tale.

Zilele cu soare ne fac sa visam la vacanta. Traversam o perioada dificila, cand concediile au cam fost lasate deoparte. Asta nu ne impiedica insa sa facem din fiecare zi libera petrecuta in orasul din care suntem o adevarata vacanta. Iar tinutele ne ajuta in acest sens.

Accesoriile din paie, in special, sunt in acest sezon un element obligatoriu la aproape orice tinuta. De la genti, la palarii maxi, pana la pantofi, se poarta impletiturile din paie. Iar daca ti se pare cumva ca este un material banal, trebuie sa stii ca, fiind un material usor, este mult mai potrivit pentru vara decat orice alta textura. In plus, ofera si un aspect exotic look-ului.

O geanta shopper

O geanta mare si incapatoare e perfecta pe timpul verii, mai ales daca are si un design simplu, rustic, din paie impletite. Cromatica naturala face acest tip de geanta foarte usor de asortat tinutelor de zi cu zi.

Palarie supradimensionata

Se poarta din ce in ce mai mult palariile, iar vara este momentul ideal pentru a scoate la lumina aceste accesorii chic. Alege o palarie supradimensionata din paie. Adauga-i un accesoriu precum o panglica sau o esarfa prinsa de jur imprejurul ei ori poart-o cu o floare naturala prinsa intr-o parte.

O borseta

Prin magazinele de accesorii vei gasi acum borsete sau posete de dimensiuni reduse realizate din impletituri din paie. Sunt decorate cu panglici din in sau cu nasturi ori catarame din lemn.

Pantofi

Da, poate ti se va parea ciudat sa auzi de o pereche de incaltaminte din paie sau din rafie. Dar vei descoperi ca sunt foarte chic si extrem de interesante. Asta cu atat mai mult cu cat reusesc sa fie un echilibr perfect intre masculin-feminin si elegant-casual. Merg foarte bine cu jeansi cu croi lejer si un top alb.

Papuci

Papucii cu talpa groasa, realizata din impletitura de paie, sunt ideali pentru vara. Ii poti purta cu aproape orice. Merg cu o rochie lunga si larga, merg cu pantaloni scurti sau cu pantaloni evazati. Sunt trendy ii poti lua cu tine chiar si intr-o vacanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare