Pentru ea

#stil #h&m #pantaloni h&m #haine h&m #colectia h&m 2012 #pantaloni h&m 2012

Colectia de pantaloni H&M pentru vara 2012

Garderoba ta pentru vara 2012 are nevoie de achizitii noi, vesel colorate si cu imprimeuri sugestive. Tendintele sezonului cald pentru anul acesta promoveaza optimismul, dragostea de a fi in centrul atentiei si placerea de a te juca cu nuantele aprinse. Tocmai de aceste principii a tinut cont si colectia noua de pantaloni H&M.

Linia vestimentara a retailerului suedez este dominata de croieli pana, pliuri in zona bazinului si lungimi 3/4, pantaloni scurti si culori tari. In afara de nuantele indraznete, H&M aduce in prim-plan si stilul mai discret, in tonuri neutre de gri, bej si alb. Blugii pastreaza si ei designul minimalist, in contrast cu cel casual-relaxat de tip "boyfriend" (cu manseta).

1. Pantaloni in culori aprinse

Eleganti si trendy, pantalonii in culori vii nu lipsesc din colectia de vara H&M, in variante de albastru electric , rosu aprins sau oranj. Croiala este de tip pana, cu slit si lungime clasica.

2. Pantaloni cu imprimeu floral

In conditiile in care au primit o atentie sustinuta din partea creatorilor de moda, femininii pantaloni cu imprimeu floral nu puteau sa lipseasca din colectie. Eleganta lor este pastrata prin fondul negru, care contrasteaza in mod estetic cu florile oraj si nuantele de albastru, verde si gri.



Foto: becomegorgeous.com

3. Pantaloni scurti

Pantalonii scurti din linia H&M pentru vara 2012 au o croiala dreapta, talie inalta si manseta, lasand lungimea picioarelor sa se observe in contrast cu soldurile micsorate de stilul lejer, usor larg al pantalonilor.

4. Pantaloni metalizati

Materialele care imita stralucirea bronzului se bucura si ele de popularitate anul acesta, de aceea nu este suprinzator faptul ca intalnim pantaloni in nuante metalizate in linia vestimentara H&M. Extrem de potriviti pentru evenimentele speciale, acesti pantaloni exprima pretiozitate si incredere.



Foto: becomegorgeous.com

5. Blugi 3/4

Blugii 3/4 au revenit in tendinte si sunt ideali pentru anotimpul cald. Ii gasim si in colectia suedeza de vara, in mai multe variante de albastru: deschis, inchis si bleumarin.



Foto: becomegorgeous.com

6. Blugi boyfriend

Rebelii blugi boyfriend au prins o imensa popularitate la Hollywood anul trecut si raman in tendinte pentru 2012. Largi si cu manseta deasupra gleznei, exprima relaxare, stil si modernitate.




Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare