Pentru ea

#rochie #stil #rochii #rochii verzi #combinatii culori haine

Nuante potrivite pentru asortarea rochiei verzi

Fie ca vorbim de culoarea smaraldului sau a ierbii proaspat incoltite, verdele nu este deloc usor de introdus in tinuta. Asortarea corecta a rochiei verzi permite folosirea unor categorii precise de nuante, potrivite in contrast cu pigmentul puternic al verdelui. Sezonul cald al anului 2012 incurajeaza introducerea acestei culori seducatoare in garderoba, inclusiv pentru evenimentele speciale la care participi.

Rochia verde poate fi optiunea ta suprinzatoare pentru aparitiile deosebite pe care le pregatesti in 2012. Iata care sunt cele mai potrivite nuante cu care sa asortezi o asemenea piesa vestimentara unica.

Negrul

Cea mai sigura varianta pentru asortarea rochiei verzi este negrul. Alege pantofi si geanta-plic de acest fel, pentru a scapa usor de riscul unei gafe. In plus, eleganta clasica a negrului echilibreaza efectul jovial al verdelui, poate prea indraznet pentru personalitatile discrete.

Ivoarul

O rochie de culoarea smaraldului va merge de minune cu nuantele neutre ale sezonului estival. Ivoarul are un aspect delicat, rafinat si feminin, pe care il poti purta prin intermediul unor pantofi-platforma si o esarfa diafana, asezata pe umeri.

Auriul

Atunci cand vrei sa iesi cu adevarat in evidenta la o petrecere formala, va trebui sa stralucesti, la modul propriu. Auriul este una dintre culorile-vedeta ale anului 2012 si se asorteaza perfect cu o rochie eleganta verde, in special in nuanta mentei. Prin urmare, poarta bijuterii supradimensionate si pantofi aurii, care sa adauge acel suplus de opulenta rafinata la care aspiri.

Rosul

Daca te gandesti ca rosul si verdele sunt o combinatie care aminteste prea mult de Craciun, argumentele tale sunt rezonabile. Totusi, nu uita ca tocmai culorile complementare confera un contrast admirabil. Asadar, nu exclude rosul din schema, ci mai degraba gaseste acele tonuri adiacente care sa fie extrem de compatibile cu verdele rochiei.

De pilda, alege sa combini o rochie verde-crud cu pantofi rosii-zmeura. O alta varianta este asortezi o rochie verde-inchis cu pantofi rosii-oranj, pentru un efect inspirat din stilul art-deco.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare