Pentru ea

# tinute iarna #salopeta #stil feminin

5 motive pentru care sa alegi o salopeta eleganta iarna aceasta!

 

Eleganta are o definitie diferita pentru fiecare persoana. Astfel, unele doamne si domnisoare considera ca pot fi elegante doar imbracand o fusta sau o rochie si pantofi cu toc, pe cand altele se simt si arata excelent in tinute compus din pantaloni si bluze. De aceea, conceptul de eleganta este privit diferit de catre oameni. Nu exista tinute elegante corecte sau gresite pentru ca important este contextul in care acestea sunt purtate. Asa ca daca va simtiti mult mai bine in pantaloni, cu siguranta veti obtine o tinuta eleganta, perfecta pentru evenimentul la care sunteti invitate. 

O piesa vestimentara ce se potriveste perfect pentru un eveniment elegant si care cu siguranta o sa va ajute sa atrageti atentia (intr-un mod pozitiv) este salopeta. Putine persoane s-ar fi gandit ca piesa vestimentara folosita in special in domeniul constructiilor va avea o evolutie atat de frumoasa de-a lungul secolului. Astazi, salopetele elegante sunt deosebite si sunt ravnite de foarte multe doamne si domnisoare. Iar anul 2019 cu siguranta a fost anul acestor piese vestimentare, in special datorita salopetelor cu trena, cu maneci lungi sau cu o singura maneca. Acestea pot fi imbracate cu succes chiar si la cele mai pretentioase evenimente. 

Iar daca v-ar tenta o astfel de piesa vestimentara, insa nu stiti sigur daca ar fi potrivita, va oferim in continuare cinci motive pentru care sa alegeti salopete elegante de la InPuff

1. Pot fi purtate la (aproape) orice eveniment, asa ca oricand ai nevoie de o tinuta eleganta si nu gasesti o rochie care sa iti placa in totalitate, alege cu incredere o salopeta eleganta. 

2. Sunt foarte usor de accesorizat, asa ca alege o pereche de pantofi sau sandale, cercei si in functie de croiala salopetei, fie o bratara sau un colier si esti gata de plecare! 

 

3. Sunt foarte confortabile. Desi unele rochii arata spectaculos, probabil ti s-a intamplat si tie sa le gasesti destul de inconfortabile, din cauza materialelor din care sunt realizate. In cazul salopetelor, nu vei intampina aceasta problema. In plus, salopetele iti ofera si confortul de a te misca in voie si de a sta comod.

4. Vei fi o aparitie diferita si vei atrage atentia asupra ta cu ajutorul unei salopete elegante. Nu multe femei au curajul de a alege o salopeta eleganta in detrimentul unei rochii, asa ca ai curaj si profita de aceasta ocazie pentru a te face remarcata.

 

5. Cu ajutorul salopetei perfecte pentru tine, poti crea impresia unei siluete ideale. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi lungimea si croiala potrivite, dar si culoarea sau imprimeul care te avantajeaza cel mai bine. 

Trebuie sa stiti ca puteti gasi salopete superbe, atat uni, dar si cu diferite imprimeuri chiar si in magazinele online. Avantajul de a cumpara de aici este ca nu veti mai pierde timpul prin magazine si veti descoperi mult mai multe modele decat intr-un magazin fizic. 

Ce spuneti? Ati schimba clasicele rochii cu o salopeta eleganta macar pentru un eveniment? Noi credem ca o sa va indragostiti de ele si ca o sa vreti sa purtati cat mai multe!

 

Sursa foto: https://pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare