Pentru ea

#motoferastrau #stihl

O noua superunealta de la STIHL, pe piata romaneasca. Motoferastraul MS 462 accelereaza la 100 km/h in 0.3 sec

Super motoferastraul MS 462 se afla deja pe rafturile tututor celor 360 de magazine STIHL, la nivelul intregii tari. Producatorul german a conceput o motounealta dedicata sectorului forestier, despre care afirma ca este cel mai usor motoferastrau ultra performant din clasa de turatie 70 cm³, cu o greutate de 6 kg. Pe langa motor, o parte importanta a unui motoferastrau este ansamblul sina/lant. Daca pentru motoferastraiele forestiere uzuale, sina este de 40 de cm, in cazul lui MS 462, sina are 50 de cm, iar inginerii au conceput-o dintr-un aliaj usor si extrem de dur, care sa nu afecteze greutatea, pentru ca orice gram conteaza, atunci cand un lucrator forestier se afla la inaltime.

intreg sistemul reuseste sa produca o performanta incredibila, astfel ca viteza de acceleratie la 100 de km/h este de 0.3 secunde. Mai mult, varianta cu indicativ MS 462 C-M este dotata cu modulul M-tronic, care are nevoie de pornire la rece doar de miscarea manetei pe pozitia “start”, sistemul retinand parametrii tehnici de la ultima functionare. Practic, nu mai este nevoie de niciun reglaj suplimentar al motorului, astfel ca dupa ce utilajul este pus pe pozitia de start, lantul poate fi accelerat la maxim. Cantitatea de combustibil este controlata electronic, alimentarea facandu-se conform necesarului de putere.

Motoferastrau dedicat operatiunilor de salvare

Pentru a-i verifica nivelul de anduranta, producatorul a supus motoferastraul MS 462 la cele mai dure conditii de functionare in Alaska, zona Alpilor de Nord si a padurilor din Tirol. Acest tip de utilaj a fost conceput sa functioneze in conditiile extreme de temperatura, altitudine, oferind utilizatorului puterea optima pentru orice tip de taietura forestiera.

Mai mult, o varianta a acestui model si anume MS 462 C-M R a fost conceputa pentru interventii de salvare si combatere a incendiilor. Acest utilaj a fost dotat si cu un lant special cu blindaj din aliaj dur.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare