Stil de vedeta

#stil de vedeta #showbiz #stil rock #vedete intern #Octavia Geamanu #stil Octavia Geamanu

Stil de vedeta: Invata sa imbini corect eleganta cu confortul de la Octavia Geamanu!

Cand vine vorba de stil si moda, Octavia Geamanu este una dintre cele mai echilibrate si apreciate vedete din Romania. Chiar daca nu epateaza printr-un stil original sau extravagant, stirista stie exact cand sa puna punctul pe "i" in tinutele pe care le abordeaza, sa se adapteze tendintelor, dar si evenimentelor la care participa. Daca vrei sa inveti cum sa te imbraci cu stil, dar sa te simti totodata confortabil in ceea ce porti, inspira-te din garderoba vedetei!

Tinute rock

S-a scris in presa ca Octavia Geamanu si-ar fi "convertit" stilul vestimentar, adaptandu-l la cel al logodnicului ei, Marian Ionescu. Indiferent de motivul care a determinat-o sa abordeze acest stil rock, casual, format in special din geaca de piele, bluze negre, jeansi si botine, cert este faptul ca pare sa fie stilul in care se simte cel mai confortabil si pe care il poarta cu multa incredere in ea.

CITESTE SI:

Judecate aspru. Vedete puse la colt de colegii din showbiz
Cenusaresele din showbiz. 3 noi vedete care le-au sucit mintile milionarilor
Cine sunt romancele de pe copertele celor mai prestigioase reviste din lume

Negru sofisticat

Octavia Geamanu se bucura de o silueta perfecta, versatila pentru tot soiul de stiluri vestimentare. Vedeta a invatat si demonstrat totusi ca negrul nu este doar pentru rock in moda, ci ca poate fi urcat si la alte standarde si stiluri vestimentare. Indiferent ca o face in tinutele de zi sau de seara, vedeta stie sa jongleze cu negrul si sa-i ofere accentul de eleganta si stil de care are nevoie la orice ocazie.




Eleganta si stil

Desi pare ca stilul casual rock i se potriveste cel mai bine, Octavia Geamanu a declarat in nenumrate randuri ca nu acela este modul ei preferat de a se imbraca. Potrivit vedetei, stilul vestimentar adoptat la pupitrul Observatorului este cel mai aproape de sufletul sau. Ii plac piesele vestimentare clasice - pantaloni drepti, pana, taioare si rochii conice, dar si bluze elegante, din matasuri sin materiale sofisticate, asortate in cele mai sic moduri. Nu este adepta culorilor foarte tari sau extravagante, dar ii place sa mai iasa din cand in cand din tipare si sa socheze cu cate o nuanta de albastru electric, un roz incandescent sau un rosu pasional.

 

Sursa foto: A1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare