Stil de vedeta

#frumusete #stil de vedeta #showbiz # trucuri frumusete #frumusete vedete

5 trucuri de frumusete ale vedetelor de la Hollywood. Iata de ce arata perfect!

Vedetele de la Hollywood arata excelent la fiecare aparitie pe covorul rosu. Iar acolo nu le poate nimeni suspecta ca abuzeaza de photoshop! Pentru ca cele mai multe arata bine fiindca apeleaza la fel si fel de trucuri de infrumusetare. Care mai de care mai ciudate! Iata cateva dintre ele!

Cate Blanchett

Sursa foto: fashn.be

La 45 de ani, Cate Blanchett arata senzational. Actrita poarta cel mai fin make-up cu putinta si cu toate astea tenul ei este mereu radiant. "Uleiurile de masline si nucile de macadamia sunt foarte bune pentru ten. Aplica-le la dus si pielea ta va capata vitalitate. Le-am incorporat intr-un scrub homemade, cu suc de grapefruit si sare de mare, un truc de frumusete pe care l-am invatat de la un prieten de-al meu", a declarat actrita, potrivit one.ro.

Din cand in cand apeleaza la tratamentele cosmetice cu oxigen si ia suplimente cu clorofila si vitamina C.

Salma Hayek

Sursa foto: quebec.huffingtonpost.ca

Salma Hayek are 48 de ani si este considerata una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, iar una dintre tainele ei este aceea ca nu se spala niciodata pe fata dimineata. In plus, actrita este o sustinatoare infocata a detoxifierii. Face cure de toxifiere cu sucuri de aproape doua decenii. "Pielea mea straluceste dupa cea de-a treia zi de terapie", a declarat actrita.

Citeste si:

Ovazul, arma secreta pentru o piele mai frumoasa

7 femei celebre care au schimbat canoanele de frumusete

5 costume de baie care flateaza orice silueta

Demi Moore

Sursa foto: hdwallpappers.com

Nici Demi Moore nu se lasa mai prejos. Vedeta arata incredibil de tanara pentru cei aproape 52 de ani ai sai. Metodele la care apeleaza pentru intretinere nu sunt tocmai conventionale. Celebra actrita foloseste tratamentele cu lipitori, calatorind pana in Austria pentru a le lua. "Iti detoxifica sangele", a explicat Demi Moore.

Katie Holmes

Sursa foto: santabanta.com

Katie Holmes ne-a obisnuit cu fata ei de papusica, dar si cu trupul de sirena. Atenta la riduri, actrita americana utilizeaza creme pe baza de venin de albine. O alta solutie la care apeleaza frumoasa actrita este gelul cu extract de melc. Datorita mucinei, pielea ei este mult mai catifelata.

Kate Hudson

Sursa foto: host2post.com

Actrita se poate lauda cu o frumusete naturala de invidiat. Ca sa arate impecabil mereu apeleaza la un truc simplu. Umple un bol cu apa foarte rece si isi scufunda fata timp de cateva zeci de secunde in el. Asta iti va readuce roseata in obraji.

Sursa foto principala: celebritiesempire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare